Scudo Sports

İlk Bisiklet Tavsiye (uzun zaman sonra)

omer877

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, henüz üye oldum bu siteye. Yaklaşık 6-7 yıldır bisiklet kullanmıyorum son kullandığım da adı sanı duyulmamış hantal bi bisikletti. Şimdi bi bisiklet satın almaya heveslendim. Bunun başlıca sebebi, kilo vermek istemem. En az 10 kg fazlam var ve diğer sporlara pek yanaşamıyorum :) . Şimdi asıl konuya geleyim. Şehir içi sürecek bi bisiklet düşünüyorum ancak gelgelelim bütçe pek yok, en fazla 650 tl civarına çıkarız herhalde o da zor hatta. Ek olarak şunları söyleyim, boyum 172 cm ve 80 kg'yim .Bu ebatlara uygun şehir veya dağ bisikleti hangi marka/model önerirsiniz? Bir de bisiklet ile kilo vermek mümkün olur değil mi, ben şimdi ona umut bağladım da ..
saygılarla ..

Scudo
Ebatlarimiz ve amacimiz ayni ancak ben 4 yillik market bisikletimle idare etmek zorundayım param yok. Sana tavsiyem dag bisikletlerinden bianchi 4000 salcano ng 650 sehir bisikletlerini pek bilmiyorum. Eger duzenli beslenir uyur duzenli pedallarsan gayet iyi kilo verirsin mumkunse kos ip atla agirlik calis senin icin daha iyi olur.

Dağ bisikleti olarak Ng 650 yi öneririm. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Kilo kesinlikle verirsin.

birader eğer sürekli şehir içinde hafif engebeli arazide kullanacaksan salcano city fun ve salcono city sport serilerine bak derim. city fun 60-70 var misal, city fun 50 var pazarlıkla ne kadara inerler bakmak lazım. dediğim gibi sürekli şehir içi gezeceksen dağ bisikleti ile kendini bayaa yorarsın. carraro sportive 221 filan da pazarlıkla ne olur bakılabilir. bu haliye bütçenden fazla. yada carraro 702 grande modellerine de bir bak istersen.

arkadaşlar bu arada kadro boyu önemliymiş . 172 cm boya göre hangi ölçüde kadrolu bisiklet tercih etmeliyim? bir de km saati için öneriniz olur mu? ha birde kaç inç jant uygun olur bu boy için?

Geri