Scudo Sports

Ilk bisiklet için öneri

@M.Kahraman

Her üreticinin geometrisi farklıdır 18-19" uygun olucaktır buda Medium'a denk geliyor siz rakama değil yazan bedene bakın. Deneme şansınız varsa tabii ki denemeden almayın

Scudo
ÖNCELİKLE 18 " yada M boy size uygun olacaktır.

birde 2012 model kron marka bir bisiklet var önerebileceğim (link)

donanım olarak v-fren var. ancak tur bisikletlerinde makbul olan v frendir. yaklaşık olarak 1,5 kg daha hafif olacaktır.

bu bisikletin 2014 modeli disk frenli ancak düz maşa kullanılmış. bütçenizin biraz üzerinde 1180 tl. (link)

sonradan aksesuar almak yerine böyle birşey de alınabilir (link)

bol pedallı günler dilerim.

Kısa listemde Bianchi Touring 727 ve Carraro Sportive 225 var. Carraro peşin 850 TL'ye kadar buldum. Bianchi 1050 TL civarında. Donanımlarını karşılaştırabilir miyiz ?

Ben de sportive 225'e yakın duruyorum. 224 ile 225 arasındaki tek fark disk fren mi acaba ?

Sorun nereden kaynaklanıyor bilmiyorum ama; 26. sayfadaki iletileri göremiyorum ve 3 bildirim var alıntılananlardan onları da açamıyorum sanırım 26.sayfada oldukları için. Ama bence sorun o kadar basit de değil; çünkü siteye giriş yaptığımda forumda görünen son 10 konu da anasayfada değil.Yazılan son mesajlar kısmından bakabiliriyorum ancak bazılarına. Yalnızca gelen mesajlara ve beğenilere bakabildim son birkaç gündür. Şimdi bu son sayfada başka konulara geçilmiş, eğer konunun bağlamıyla alakalı değilse bu konuların farklı bir yerde konuşulmasını istiyorum.
Bir de siteye girişte ve sonrasında yaşadığım sorun için yardımcı olabilir misiniz? Administratör veya yetkililer sanırım bu konuda yardım edebilirler?

@M.Kahraman

26. sayfayı okuyamamıştım ama sonunda açıldı.:) Yaptığım son yorumu geri alıyorum öyleyse; çünkü konunun bağlamından tamamen çıkılmamış , onunla ilintili sorular sormuşsunuz. Umarım kendinize uygun bisikleti bulabilirsiniz kısa zamanda;) Son cümlenizdeki coşkulu ifadeye ben de katılıyorum ayrıca :)

İnternet Explorer ''Çerezleri'' silin deneyin bakalım düzelecek mi..

@Çağlayan

Yalnızca o sayfayı görebildim, hala bildirimleri açamadım. İnternet explorer "çerezleri" ne demek?

@Büşra Yoldaş

(link)

@Çağlayan
Linkteki adımları uygulayarak yalnızca çerezler ve diğer sitelerle ilgili olan seçeneği tıkladım ama sorun hala devam ediyor. :/

Forum'da şuan bir sıkıntı yok,bilgisayarınızla ilgili olabilir.

Tarayınız nedir Google Chrome mi..

Benim Chrome 'da bir sıkıntı yok..forum'dada bir problem göremedim..

@Çağlayan

Yalnızca bu siteye girdiğimde oluşuyor, genel olarak şöyle ; Siteye giriş yapabiliyorum ancak girdikten sonra sanki giriş yapmamışım gibi sağ üst köşedeki girş yap, şifreni mi unuttun gibi seçenekler çıkıyor halbuki orada bildirimleriniz, profiliniz ,çıkış gibi seçeneklerin olması gerek. Ben de forum konularına kısayol ulaşım bölümüne tıklayarak ulaşabiliyorum yalnızca. Anasayfada sorunlar var; şu an ç.içi olan üyelerin görünmemesi gibi. Bir de bildirimleri açamıyorum

Aynı sorun ile karşılaşmıştım,Chrome'nin geçmişini ve çerezlerini sildim düzelmişti.

@Çağlayan

Çerezleri sildim ama geçmişi silmedim sanırım, geçmişi silmek ne anlama geliyor? Ne gibi şeyler siliniyor? Önemli şeyler silinmiyorsa onu da deneyebilirim aslında

@Büşra Yoldaş

Geçmiş silinirse , bu zamana kadar ziyaret ettiğiniz tüm siteler silinir tarayıcınızdan..

@Çağlayan

En baştan seçeneğinden sildim , google sayfasını açtığımda araç çubuğuna bisikletforum yazarken aşağıda site çıkıyordu ancak bu kez denediğimde çıkmadı. Bu iyiye işaret olmalı sanki ama girdiğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Teşekkürler gene de yardım etmeye çalıştığınız için.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
(link)

Link teki bisiklet hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim, ilk bisikletim olacak, Boy 167cm Bacak (iç) 72-73 cm bi sitede var boy ölçme orda 50cm kadro diyor benim boy için, Şehir Bisikletinde 50cm kadro Kaç inch oluyor?

Geri