mtb sadece dağda işe yarar evet sene 2008 mart ayı scale 30 karbon mtb aldım 10 kilo 700 gram idi fox maşa sert arazide beni fişekledi ,yuro o vakitler 1.87 idi ,2530 yuro idi ve toplam 4700 lira idi ama pazarlık ile 200 lira düşürdüm ve 4500 liraya aldım bu bisiklet kendini amorti etti bile 50.000 km çoktan doldu
evet bisiklet seçiminde 5000 lira ile yeşile gittim ve zati kafaya koymuş idim karbon alacaktım mtb ve dağlara taşlara vuracaktım kendimi ve de öylede oldu kartepe ormanlarına, belgradın her yerine çekmeköyün her yerine aydosun her yerine kılıçkayanın sert arazilerine girdim çıktım ve de olayı noktaladım 1976 senesinde pejo yarış ile başlayan bisiklet tutkusu sonunda beni cyclo cross bisiklet tutkusuna getirdi, bu bisiklet ile 700 x 32 teker ile ağır stabilizeye girebilirsiniz oradan düz toprak yollarada ve oradan asfalta evet zevki bu olanlar her yola girerim diyenlerin bisikleti cyclo cross tur ama çok sert araziye ve derin yarıklı toprak mtb ile olur,
istanbullu hemşerilerim etrafınıza bakın orman nerede belgradda değilmi,3 köprü ile yakında ormanda kalmayabilir ve hatta 4 üncü ile 20 sene sonra belgrad kalırmı bilemem başka nerde çekmeköyde aydosta varmı başka ,oraya gitmek için asfalttan gidiyorsunuz arabası olan koyuyor arkaya,basıyor belgrada 4 tekerler ile muhatap olmuyor bile ,
,evet istanbul için en uygun şehir bisikleti yol değil neden çünki kasis çok ızgaralar çok seceğiniz güzergahlar az olur ,bu istanbulda mtb kullanmak isteyenler 26 jantta sürati unutsunlar sürat olmaz onla ben mtb yi orman için aldım ama hevesimide aldım ,
şimdi altımdaki tamamı ile değişime uğradı eskisinden daha süratli bir bisiklet haline geldi
hibrit oldu 28 jant alexrimsler takıldı ,fox yüzlük ikinci elden 500 liraya satıldı ve aliminyum çatal takıldı bisiklet 10 kilo 350 grama düştü,açıkçası 10 kilonun altındaki karbonlardan çekinirim, çünki benim etaplarım tavşanlı gibi ağır stabilize yollardır altımdaki 5 yıl 9 ay dayandığına göre bi 5 yıl daha giderse ise benden şanslısı yok derim ,