Scudo Sports

İlk Bikepacking uzun tur denemem. Batı Karadeniz 422-KM

felixyakuza

Daimi Üye
Tepki
2.770
İsim
Yaşar Kemal
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar. 4 günlük planımda 19mayıs sabah sinoptan çıkarak ayancık üzerinden ilk gün ineboluya varmayı planlıyorum. 2. gün inebolu-Kastamonu. 3. gün Kastamonu-Hanönü. Son gün ise Hanönü-akgöl-erfelek-sinop şeklinde dönüş.

Yanımda sadece yiyecek ve yağmurluk ekstra 1 forma taşıyacağım. Konaklama konusunda ise daha önce ineboluda kaldığım öğretmenevi, kastamonuda bulabilirsem öğretmenevi-misafirhane veya hiç olmadı diyelim otel-pansiyon. Hanönüde öğretmenevi.

Varacağım güzergahlarda tanış olalım isterim. Beslenme-yol vb konularda öneri ve tavsiyelerinizi bilhassa deneyimli arkadaşlardan bekliyorum. Tur bitince bolca fotoğraf ve yazı ile güncelleyeceğim. Teşekkürler. Yoldaşım ve rotam aşağıda mevcuttur. Sevgiler !

Nam-ı değer Şükran. Fuji Touring.
20220508_134330.jpg

Rota bilgisi.
Screenshot_20220517-100214_Maps.jpg

Scudo
Şimdiden kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: felixyakuza
Merhaba @felixyakuza,

Güzel bir rota olmuş. Kazasız ve keyifli turlar dilerim. Küre'ye yaklaşırken Ecevit Çorbası'nı pas geçmeyin. Ersizlerdere Kanyonu girişinden hemen sonra. :)

Selamlar

five

• Beğen
Tepkiler: five
muhakkak uğrayacağım. Umarım kelle-paça vardır :hhhhhh:

Kelle-paça değil. :) Oraya özel çorbanın adı "Ecevit Çorbası". :) Kelle-paçayı Kastamonu merkezde "Kasaplar arastası"nda bulabilirsin. Orada da da tirit var gerçi ama... :)

Kelle-paça değil. :) Oraya özel çorbanın adı "Ecevit Çorbası". :) Kelle-paçayı Kastamonu merkezde "Kasaplar arastası"nda bulabilirsin. Orada da da tirit var gerçi ama... :)

anladım, yerin ismi sanmıştım. Muhakkak deneyeceğim. teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: five
Kazasız Belasız Keyifli sürüşler .
Hep gezip görmek istediğim yerler.

• Beğen
Hayırlı yolculuklar. Bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz.

Alıntı yapmayı beceremedim ama öncelikle çok süper rota bol bol tirmanacaksınız ama değecek emin olun. Kastamonu'da tirit ve etli ekmek yemeden gitmeyin derim. Ayrıca küre dağlarının orda kuyu kebabı tavsiye ederim.

• Beğen
iyi dilekte bulunan arkadaşlar, teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: ilker K.
Geri