Scudo Sports

ilgili ve bilgili arkadaşlar yardım lazım

osman kasap

Aktif Üye
Tepki
82
Bisiklet
Scott
internetten araştırmalarım sonunda aklımın yettiği kadarıyla kendime 4 tane model beğendim. salcano astro,geotech neon,sedona borla,sedona 711v sonunda 711v nin en iyi olduğuna karar verdim.istanbulda 711v hiçbiryerde yok.borla kalmış.işte burada yardıma ihtiyacım var.borlayı alayımmı yoksa seçeneklerimi yeniden gözden geçirip diğer bisikletlerden birinimi almalıyım?

Scudo
bn yeniden göz geçirmeni öneririm çünkü borla yirmi bir vites 711 24 en azında 711 ayarında bişe alarbilirsin

Benim sürekli gittiğim bi bisikletci var. Kazım Karabekirde Emek Bisiklet onda vardı 711 2 tane. Yarın bi sorar buraya yazarım yakın bi yerlerdeysen gelir alırsın.

@seerblood

xc1000 i bütcene uygun bi fiyatla bulabilirsen 711 den daha iyi bi bisiklet 741 ayarında denebilir.

@hakan durmuş

teşekkür ederim ama orada da borla kalmış artık istanbul dışından kargoyla alacağım

@osman kasap

en kısa zamanda kavuşursunuz bisikletinize inşallah, kolay gelsin.

@Semih Karadağ

semih kardeş,711d den disk fren söktürüp 711v olarak da alabiliyorum yada sıkı dur 741 i 600 tl ye peşin alabiliyorum sen olsan ne yapardın?

@Semih Karadağ

semih kardeş 741 i aldım bu nasıl bir mutluluk anlatamam sana da teşekkür ederim.resim koymayı ben bu forumda beceremiyorum başka foruma koydum adını yazmak yanlış olacak galiba (fikir istiyorum ) adlı başlıkta var

@osman kasap

hayırlı olsun bisikletin benim önerimle aldın ve memnunsan bende sevindim. www.resimupload.com adresinden resimleri upload edip verilen linkleri buraya koyabilirsin. Bisiklet fotoğrafları bölümünde görmek isteriz ;)

Çok tatlı duruyor hayırlı olsun. Bisiklet fotoğrafları bölümüne bir konu açıp koyarsan aslında daha yararlı olur. Alacak arkadaşlarda daha yakından görür.

Geri