Enis Kahraman
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Salcano
Öncelikle Yardımınız icin Tesekkur Ediyorum...
Yıllarca ßisiklet kullandım..Fakat Profesyonel degildi..Yasım 21(kilo 62) Unıversite okuyorum..Ve ßisiklete muazzam yatkınlıgım var..Daha öncelerde MTB Tek amortisör-ve amortisörsüz olmak uzere bısıklet kullandım..Simdi ise 650 TL ßütce ayırarak istenimlerimi karsılayacak ''Salcano NG700 27.5 MD '' aldım.. ßuyrun Resmi Arkadaslar;
https://i.hizliresim.com/b8vL8Z.jpg
ßildiginiz Üzere MTB türündedir ßisikletim...Kullanalı 3 gün oluyor Cok memnunum muazzam rahat..Hızlı Ve güven veriyor..ßiliyorum uzattım Soruma geceyim..
-ßisiklet özellikleri-
TİPİ-MTB
KADRO-27,5"
MAŞA-ZOOM ALÜMİNYUM TAÇLI AMORTİSÖRLÜ MAŞA
ARKA VİTES-SHIMANO RD-TX35
ORTA GÖBEK-NECO KASET RULMANLI ORTA GÖBEK
AYNA VE KOL-SUNTOUR XR172 KRANK TAKIMI
FREN TAKIMI-ZOOM MEKANİK DİSK FREN TAKIM
VİTES KOLU-SHIMANO ST-EF40 21 VİTES
RUBLE-SHIMANO MF-TZ21-7 DİŞLİ
ÖN DEĞİŞTİRİCİ-SHIMANO TZ30
GİDON-ZOOM SALCANO LOGOLU MTB-152 GİDON
BOĞAZ-ZOOM SALCANO LOGOLU TDS-145 ÇELİK GİDON BOĞAZI
SELE BORUSU-ZOOM SALCANO LOGOLU SP-235 SELE BORUSU
SELE-SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE
FURÇ TAKIMI-NECO H115 SALCANO LOGOLU FURÇ TAKIMI
TEKER SETİ-SALCANO SPORTY XCM RACE 27.5X2,1 LASTİK
AĞIRLIK:17,240 kg
Soru:ßeyler Mekanik Disk Fren mevcut..Fakat gercekten yetersiz..acil ßir durumda sonuna kadar basmazsanız durmuyor..ßu yüzden ''Shımano M446 Hisrolik Disk Fren'' kararı aldım 220TL sizce nasıl?.Ve sorun Su servıste konustum Tamam dedik adam kafa dengi..baktı inceledi ama VİTES kolununda degismesi gerekli dedi!(Mevcut olanShımano F40 50TL lik)..80 TL yede ''Shımano ESL M430'' tercihi Düsündüm..Fakat aklıma takılan Disk Fren ve kolları takıldıgında gercekten VİTES kollarının degısmesi mi gerekli?..ßirde ÖN amortisörüm Kilitlemelimi bilgisi olan lütfen söylesin..Sanırım Arka amortisör sadece sıkarak kilitlenebiliyor..öyle dusunuyorum..aslında ihtiyacım yok boyle cok rahat ama merak iste..Cevaplayan arkadaslara saygılarımı Sunuyorum..
Yıllarca ßisiklet kullandım..Fakat Profesyonel degildi..Yasım 21(kilo 62) Unıversite okuyorum..Ve ßisiklete muazzam yatkınlıgım var..Daha öncelerde MTB Tek amortisör-ve amortisörsüz olmak uzere bısıklet kullandım..Simdi ise 650 TL ßütce ayırarak istenimlerimi karsılayacak ''Salcano NG700 27.5 MD '' aldım.. ßuyrun Resmi Arkadaslar;
https://i.hizliresim.com/b8vL8Z.jpg
ßildiginiz Üzere MTB türündedir ßisikletim...Kullanalı 3 gün oluyor Cok memnunum muazzam rahat..Hızlı Ve güven veriyor..ßiliyorum uzattım Soruma geceyim..
-ßisiklet özellikleri-
TİPİ-MTB
KADRO-27,5"
MAŞA-ZOOM ALÜMİNYUM TAÇLI AMORTİSÖRLÜ MAŞA
ARKA VİTES-SHIMANO RD-TX35
ORTA GÖBEK-NECO KASET RULMANLI ORTA GÖBEK
AYNA VE KOL-SUNTOUR XR172 KRANK TAKIMI
FREN TAKIMI-ZOOM MEKANİK DİSK FREN TAKIM
VİTES KOLU-SHIMANO ST-EF40 21 VİTES
RUBLE-SHIMANO MF-TZ21-7 DİŞLİ
ÖN DEĞİŞTİRİCİ-SHIMANO TZ30
GİDON-ZOOM SALCANO LOGOLU MTB-152 GİDON
BOĞAZ-ZOOM SALCANO LOGOLU TDS-145 ÇELİK GİDON BOĞAZI
SELE BORUSU-ZOOM SALCANO LOGOLU SP-235 SELE BORUSU
SELE-SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE
FURÇ TAKIMI-NECO H115 SALCANO LOGOLU FURÇ TAKIMI
TEKER SETİ-SALCANO SPORTY XCM RACE 27.5X2,1 LASTİK
AĞIRLIK:17,240 kg
Soru:ßeyler Mekanik Disk Fren mevcut..Fakat gercekten yetersiz..acil ßir durumda sonuna kadar basmazsanız durmuyor..ßu yüzden ''Shımano M446 Hisrolik Disk Fren'' kararı aldım 220TL sizce nasıl?.Ve sorun Su servıste konustum Tamam dedik adam kafa dengi..baktı inceledi ama VİTES kolununda degismesi gerekli dedi!(Mevcut olanShımano F40 50TL lik)..80 TL yede ''Shımano ESL M430'' tercihi Düsündüm..Fakat aklıma takılan Disk Fren ve kolları takıldıgında gercekten VİTES kollarının degısmesi mi gerekli?..ßirde ÖN amortisörüm Kilitlemelimi bilgisi olan lütfen söylesin..Sanırım Arka amortisör sadece sıkarak kilitlenebiliyor..öyle dusunuyorum..aslında ihtiyacım yok boyle cok rahat ama merak iste..Cevaplayan arkadaslara saygılarımı Sunuyorum..