Scudo Sports

ikizler yolda :) ilk gezi : büyükada

evr3435

Üye
Tepki
80
Barış Can Dönmez ve ben, daha önceden konuştuğumuz gibi BüyükAda turumuzu yapmak için küçükyalı da buluştuk..12:05 vapuruyla BüyükAda ya hareket ettik.
Saat 12:45de BüyükAda'daydık.. aslında tam öğle sıcağına kalmış olmamız bizi biraz zorladı.. ama yılmadık :)

Aya Yorgi'ye kadar tırmandık.. (6-7 mola verdik sanırım ki çoğu benim yüzümden :D)

benim için henüz erkenmiş o yolları çıkmaya çalışmak.. yokuş yokuş yokuş.. bitmedi.. çok zorlandım açıkcası.. ama başardım :D

Barış Can Dönmez
(link)

Ben :p
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Gercekten guzel fotograflar. Ayagınıza saglik,

Bir sonraki turda size kalabalıktan uzaklasmak isterseniz ve surekli olarak aralıksız rampa çıkmak arzusu içinizde kabarırsa;

Direkt olarak:

Bisikletin binilmeye basladığı noktadan yukarı dogru cıkmanızı oneririm. Orası surekli rampa olarak devam eden ve sonunda sevgi yolu diye tabir edilen yola ulasan, en iyi antreman yoludur. Aya yorgi oncesi iyi gelecektir. Birde tabii direkt kendinizi rampaya vurmadan once bir uzun tur atın ve oradan cıkın. Sonrasında yokus asagı inerken bir anda 60 ları gorebilirsiniz:) Tabii o hizdan sonra AYA YORGI cikisi nasıl gelir ona bir sey diyemem:)

Ayrıca bu tur tırmanısları yapacaksanız sabh erkenden cıkmak daha saglıklı olabilir, oglen sonrası binislerde gunes kremi esliginde yavas tempo en iyisi:)

Benim en sevdigim yerlerden biri olunca çenem dustu:) Fotograflar ve paylasım için teşekkürler. Kavunlar ve rakı harika olmus:D

@Sencer KAN

ben 1 duble içtim ama o yokuşları unutmak için 1 büyük lazım :D
aslında öyle bi planım yoktu ama manzarayı görünce dayanamadım ne yalan söyliyim..

@OrionForEver

inşallah bir gün hep birlikte gideriz oraya da..

ancak her tarafta at pisliği olması biraz can sıkıyor.. yani derin nefes almak istiyorsunuz ve keskin bir koku doluyor içinize.. sinir bozucu.. yazık.. eskiden o pislikler öyle yollara atılmazdı yanlış mı hatırlıyorum? çoook zaman olmuştu adaya gitmeyeli, devir değişmiş demekki artık adanın içine etmek serbest!! :boese157:

bir de orda oturanlar var, b.k kokusu içinde yaşanır mı yaa? insan belediyeye kadar zahmet eder de şikayet eder.. ama bizim halkımız anca bulduğu her yeşillikte mangal yaksın, arkasından da 1 kamyon çöp bıraksın! :boese157:

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@>>ErDeM<<

abi o kask olayına bi türlü sıcak bakamıyorum dicem ama burda çok tepki çekicem galiba :)

• Beğen
@OrionForEver

o dediğin sevgi yoluna gittik zaten sanırım ilk tarifinden anladığım kadarıyla

bir de yokuştan inerken çok hızlanmaya korktum ben açıkcası duramam diye gerçekten çok dik kiliseye yakın yerler özellikle

• Beğen
Çok güsel gezi zor yollardan cıkmıssınız bellı unutmak içinde alkole sarılıp özgurlugun tadını cıkarmıssınız:D ama

Kask olayına sıcak bakmalısın taktıgın zman herkesten farklı bır bısıkletcı oldugunu ne kadar prof.oldugunu herkes farkedecektir.Ama en önemlisi güvenliğin için takmalısın;)Bu arada bizimde turumuz altakı lınkte;)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=42890

Siteyi Sedona'lar basmış ! :eek:

Az önce İzmirli ikizlerin gezisini görmüştüm, burda da İstanbullu ikizler var ;)

"Rakılı-mezeli" ve gayet keyifli bir tur olmuş, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Bisikletleriniz ve ilk geziniz hayırlı, uğurlu olsun :)

Kesinlikle soylemeden edemeyecegim bisikletlerin renkleri cok uyumlu bunu "bisikletlerinizin fotograflari" bolumunde de soylemistim galiba...

Mutlu, saglikli, zevkli geziler...

Geri