Scudo Sports

İkizdere/Çağırankaya Yaylası - Ağustos/2009

aaaaaaa
neyse ben herkesten önce görmüştüm bu kareleri zaten.......
önümüzdeki yıl benide götürüyosunuz dimi???????

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Biber
Scudo
Geziniz ve paylaşımınız için öncelikle teşekkür ediyorum.Bakıyorumda Karadeniz'i ne kadar çok görmek isteyen varmış(ben dahil).Bu güzel kareler ve anlatımlarla yurdumun cennet köşeleri bisiklet severlerin ilgisini çekiyor.Her geçen sene bu tür organizasyonlar sizler sayesinde hız kazanarak devam ediyor,sanırım esas amaçta bu olsa gerek.Tekrar teşekkür edip ayaklarınıza sağlık diyorum.

• Beğen
(link)
Şura da yaşamak kim bilir ne kadar üzeldir.Bakmak bile insana huzur veriyor.

(link)
Karpostal gibi bir resim yakalamışsın.Eline sağlık.

(link)
Son olarak hep dikkatime çeken ve beni inanılmaz üzen ise bu suların gün geçtikce azalmış olması.Yataklarından anlaşıldığı gibi.Bilinçli su tüketimi şart.

Bu iki resime bittim süper ötesi.Güzel bakıp,Güzel görenlerden olmak da ayrıcalık olsa gerek.Emeğinize sağlık.By emeğin karşılığı sanki iki kelime gibi eltındaki emeğin ne kadar güzel olduğunu biz biliyoruz.İyi forumlar.

• Beğen
Memleketimi hiç bu gözle görmemiştim pedal basan ayaklarınıza fotoğrafçeken ellerinize bu güzeeliği bize yansıtan yüreğinize sağlı çok güzel bir tur olmuş gerçekten size gıpta ediyorum memleketimde gidilecek okadar çok yer var ki onunda darısı bizim başımıza olur inşallah:)Yanlız şaşırdım sizi şortla görenler birşey demedimi hiç:)

• Beğen
Ikinizi de -ozellikle zuhal'i- bu guzel tur icin tebrik ederim. Ayaklariniza saglik.

• Beğen
Sevgili Zuhal, Sevgili Aytaç..
İçim cız ederek inceledim Çağırankaya yaylası turunuzu.Fotolğrafları izlerken ne kadar özlediğimi hissettim o güzelim yaylaları. Kaçkarın tüm yaylalarında birikmiş pek çok anı depreşti yüreğimde..
Zirve sırtında yazın yakalndığımız tipiden,Tatos göllerinde yüzüşümüze, Haçivanak'tan, Askı buzuluna Dilberdüzüne.. Samistal'de denizi izler gibi bulutların üzerinden izlediğimi Kaçkar'ı..Defalarca iliklerime kadar ıslandığımı yeniden hissettim...
Hani hep deriz ya "Balığa ip bağla dolaştır Kaçkarlar'da, ölmez çünkü"..Fırtına vadisinin yamaçlarında yankılanan Fırtına deresinin uğultularını duydum sunumunuzda. Sislerin içinden geçtim sizlerle birlikte.sonra Kayboldum Kaçkarların sonsuz yeşilinde...
Çok teşekkürler ediyorum paylaşımınız için.Yüreğinize sağlık.Emeğinine sağlık..
Hoşçakalın.. çok teşekkürler

• Beğen
Sevgili Zuhal ve Aytaç, resimler çok güzel "sanki bir rüya" teşekkürler... tur için Karadenizi seçip bu harika güzellikleri bizlerle paylaştığınız için tebrik ederim. Bana Anzer'e çıkışımı hatırlattınız sağolun varolun. Görmeyenlere anlatmakla olmaz, gidip görmeleri lazım! Sevgiler...

Sadece gördüklerimiz, yaylalar, köyler, köy evleri, çaylar, dereler, yemyeşil ormanlar ve muhteşem manzaralar unutulmaz yapmaz Karadeniz turlarını. Havasından mıdır, yöre halkının güzelliğinden mi bir çok hikaye yaşatır insana. Geriye o kadar çok anlatacak şeyle dönülür ki. Hep akılda bir yerde kalır yıllar geçse de, üstü tozlansa da. Seneler, yıllar yıllar sonra birileri o taraflara gider hissettiklerini anlatır ve gördüklerinden gösterir o zaman hatırada canlanır gene dün gibi herşey. Bu gezi hem sizde hem biz okuyanlarda ne hoş duygular uyandırmış. Burada anlatmanız ne güzel oldu.

Bir de herkes fotoğraflar mükemmel yazı süper demiş ama ben doyamadım... Bu kadar az mı Zuhal fotoğraflar? Gözüm daha fazlasını aradı durdu sayfa sayfa gezdim ama başkasını bulamadım :)

emegınıze saglık cok guzel fotolar bı karadenızlı olarak cok hosuma gıttı sınop'ada beklerız ;D

• Beğen
Önümüzdeki yaz böyle bir turu ben de düşünüyorum. Çok heyecan verici. Umarım gerçekleştiririm.

çok güzel bir geziye imza atmış bulunuyorsunuz ..benim memleketim işte buraları topragına ,havasına,yaylasına kurban oldugum yerler bana bunları yaşattınızya ölsemde gam yemem ...( dermişim) ... Allah (C.C) izin verirse seneye oralardayım yaylaların canını okuyacagım... hoşçakalın...

Tebrikler azminizin herkese örnek olmasını diliyorum pedalınıza sağlık.

Herkese teşekkürler. Kısa süre sonra bu tura ait yayınlanmamış fotoğraflarla tekrar karşınızdayız. :)

Merakla bekliyorum yeni resimleri. Aslında araba ile Kapadokya'ya gitmeyi düşünüyorum bu sene de..havalar çok bozulmadan. Kapadokya çevresini bisikletle gezme fikri çok sıcak geliyor.

Harika bir tur olmuş arkadaşlar, resmen içim gitti tekrar sisli puslu Karadeniz resimlerini görünce tebrik ve teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Yaz tatili için Karadeniz Turu satın almıştım. Özellikle Doğu Karadeniz tam bir cennet gibiydi. -Çıktığınız yere minibüs ile çıkmıştık bu arada. Güzel performans- Yaylaların rakıma bağlı olarak değişen iklimi ve değişen bitki örtüsü insanı şoka uğratıyor. Görülmesi gereken yerler. Önümüzdeki sene ferdi olarak gidip bisiklet ile yayla tecrübesi yapmak istiyorum. Bu sene ise nefsimi Kapadokya ile köreltmeyi düşünüyorum.

Geri