Scudo Sports

İkisi arasında kaldım Acil yardım (Road Bike)

Cansın CANDAŞ

Aktif Üye
Tepki
369
SCOTT CR1 Elite 2013
Ağırlık konusunda 600g önde ama renk konusunda geride kalıyor. (7.2Kg) Carbon
http://n1307.hizliresim.com/1c/b/q36x9.jpg

Cannodale CAAD10 2 FORCE RACING
Renk ile kadro uyumu muhteşem ama 600g geride (7.9Kg)
http://k1307.hizliresim.com/1c/b/q36z1.png

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım şuan scott'tan yanayım ama sizinde fikrinizi almak istedim. Başka modellerde önerebilirsiniz bütçe max 6000. İlginizden dolayı teşekkürler.

Scudo
Malzeme olarak bakmadım fakat.. Bence sahsi görüsürüm 600gr fark icin bu bisiklet arasından scott secmezdim.. Scott cok iyi marka cok seven var fakat söyle bi baktınmı canondale süper duruyor.

SCOTT CR1 Elite icin ne kadar fiyat aldiniz acaba?"

Kadro geometrileri, bazı kadro ayrıntıları da farklı. Örneğin Cannondale de kablolar içerinden geçiyor vs vs. Tercih için renk uyumu ve ağırlıktan başka parametreniz yoksa Scott derdim ama çok havada bir söylem olurdu.

kesinlikle cannandole diyorum o renk uyumu için 1 kg fark bile kabul edilebilir

@Yusuf Z. Şipal
scott ınkide içerden geçiyor renk koyu o yüzden seçemediniz sanırırm :) bide fiyat olarak değerlendirsek daha iyi olur hangisi daha uygun

Benim oyum Cannodale CAAD10 'dan yana hem görüntü hem komponent olarak bir adım öne çıkıyor elbette son karar sizin

@yusuf tunçer
Resimdekinde üst borunun altındaki ince hat yanıltıyor mu yoksa tel mi? Emin olamadım.

Bence Scott'ın rengi çok güzel ama yol bisikletlerinde eğimli üst boruyu bir türlü sevemedim.
Bu yüzden ben olsam (sırf bu yüzden) direk Cannondale alırdım :).

Görsellik biraz daha ağır basmış ama Gökhan Bey'in de dediği gibi bisiklet özellikle yol ve yarış bisikleti performans kategorisinde zirveye oynadığından. Hafiflik+dayanıklılık ön plandadır. Scott seçimi iyi olacaktır diye düşünüyorum tabi bütçe ve keyif sizin orası da başka bir konu.

Herkese iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Renk olarak da Scott derim ben.

#CARBON EXPERTS şeklinde sürekli reklamları da dönüyor ki insanın içi gidiyor.

Son olarak; bisiklet tavsiyesinin acili olmaz. Lütfen şunu başlığa yazmayın.

evet kadro olarak scott, komponent olarak cand. ama kadro çok büyük bir ayraç. madem bütçeniz düşük değil artık kadrosu da karbon olsun.
alu da olur derseniz seçenek çok fazla bu bütçeye hemen aklıma gelen madone 2.3 mesela. bir de bu bisikletleri hiç denediniz mi acaba ?

Bana cannondale in kadro açıları daha agresif gibi geldi ancak kilo farkı için scott tercih edilebilir tabi 600 gr. az değil.

Bence de kesinlikle Scott :) biri karbon kadro diğeri alüminyum kıyaslamak pek doğru olmaz.

cannondale'in karbon kadrolu modellerine baktınız mı? o bütçeye yakın supersix'ler var diye biliyorum.

@Yusuf Z. Şipal
üst boruda ikisininkide dışarda cannondalede tel yerleri gözüküyorda teli dahil etmemişler fotoğrafa :) alt boruda ikisininkide içerde ben alt boruya göre söylediğinizi düşünmüştüm selamlar

Geri