cengizakgün
Daimi Üye
- Tepki
- 118
sevgili @gvenç dostum daha seninle tanışmak nasip olmadı inşallah tanışırız
fakat benim algıladığım şu anda yazdığın gibi değildi hatta kopyalayıp
yapıştırıyorum
( yol kenarında su giderleri için konan logarların birinin üzerinden geçtim hafif çukurdu cukura girdim çıktım ama öyle hani teker bırakacak çukur faln değil çukur dediysem.. bildiğimiz yol kenarlarında ki gider için mazgallar...
geçtim tookk diye bir ses geldi dedim zincir çarpmıştır kadroya...)
(fakat asfalt zemin üzerinde giderken girilen bir mazgal göçüntüsünde kadro çatlıyor...)
(... geçtiğim miniminnacık hafif bir çukur dediğim gibi logarmı deniyor mazgalların olduğu yer asfalt dökülürken biraz içte kalmış... oraya girmek zorunda kaldım sonuçta yol ortasına geçemezdim...)
şimdi benim algıladığım buydu herkezin algıladığı da bu olacaktır hatta
kişiler aceba düz yolda giderken no olacak diye düşünmeye başlarlar
gelelim konumuza senin yaptığın işin bir adı varmı bisiklet dünyasında ???
var nedir jump stret serbest iniş diye devam eder
bunları bu forumdaki herkezden daha iyi bildiğini bende biliyorum
yazdıklarından bu anlaşılıyor fakat başına gelenin jump (atlama) uçma
dan dolayı olduğunu düşünüyorum neyse önemli değil önemli olan düz yolda
çukurda başıma bu geldi ikinci kadro demen bazı kişilieri üzebilir
haksızmıyım kulandığın bisikletin mtb olduğu doğru fakat onlarda kendii içinde bir kaç guruba ayrılıyorlar değilmi şimdi ne yapmak istediğini anlayamadım firma sana ikinci bir kadro vermiş verirken hiç dedinmi ????
ya arkadaş ben bu kadroyla atlayıp zıplıyoum ormanda diye yada iniş yapıyorum atlarken kırıldı diye yada orda zarar görüpte daha sonra kırıldı
diye uyardınmı senin yazdıklarını okuduktan sonra siteye girdim (www.salcano.com) bir dene göreyim bisiklet sekmesi altında neler var sence onada sen bak ?
neyse ben söyleyeyim sebest iniş jump ve gösteri bisikletleri diye sekme var
bisikletini yada kadronu ordan seç bence yada bundan sonra alacağın kadrolar firma önemli değil jump türünde olsun bence
belirtmekte fayda var bence inşallah yinede salcano sana yeni bir kadro verir
yada bir jump kadro al bence topla bisikletini aman amortüsörlerini değişmeyi göbekleri daha bir çok şey var biliyorsun neyse çok uzattım yine
görüşüp tanışmak dileğiyle tekrar söylüyorum peki firma sana ne cevap verdi
merak ettim aradınmı???? firmayı
fakat benim algıladığım şu anda yazdığın gibi değildi hatta kopyalayıp
yapıştırıyorum
( yol kenarında su giderleri için konan logarların birinin üzerinden geçtim hafif çukurdu cukura girdim çıktım ama öyle hani teker bırakacak çukur faln değil çukur dediysem.. bildiğimiz yol kenarlarında ki gider için mazgallar...
geçtim tookk diye bir ses geldi dedim zincir çarpmıştır kadroya...)
(fakat asfalt zemin üzerinde giderken girilen bir mazgal göçüntüsünde kadro çatlıyor...)
(... geçtiğim miniminnacık hafif bir çukur dediğim gibi logarmı deniyor mazgalların olduğu yer asfalt dökülürken biraz içte kalmış... oraya girmek zorunda kaldım sonuçta yol ortasına geçemezdim...)
şimdi benim algıladığım buydu herkezin algıladığı da bu olacaktır hatta
kişiler aceba düz yolda giderken no olacak diye düşünmeye başlarlar
gelelim konumuza senin yaptığın işin bir adı varmı bisiklet dünyasında ???
var nedir jump stret serbest iniş diye devam eder
bunları bu forumdaki herkezden daha iyi bildiğini bende biliyorum
yazdıklarından bu anlaşılıyor fakat başına gelenin jump (atlama) uçma
dan dolayı olduğunu düşünüyorum neyse önemli değil önemli olan düz yolda
çukurda başıma bu geldi ikinci kadro demen bazı kişilieri üzebilir
haksızmıyım kulandığın bisikletin mtb olduğu doğru fakat onlarda kendii içinde bir kaç guruba ayrılıyorlar değilmi şimdi ne yapmak istediğini anlayamadım firma sana ikinci bir kadro vermiş verirken hiç dedinmi ????
ya arkadaş ben bu kadroyla atlayıp zıplıyoum ormanda diye yada iniş yapıyorum atlarken kırıldı diye yada orda zarar görüpte daha sonra kırıldı
diye uyardınmı senin yazdıklarını okuduktan sonra siteye girdim (www.salcano.com) bir dene göreyim bisiklet sekmesi altında neler var sence onada sen bak ?
neyse ben söyleyeyim sebest iniş jump ve gösteri bisikletleri diye sekme var
bisikletini yada kadronu ordan seç bence yada bundan sonra alacağın kadrolar firma önemli değil jump türünde olsun bence
belirtmekte fayda var bence inşallah yinede salcano sana yeni bir kadro verir
yada bir jump kadro al bence topla bisikletini aman amortüsörlerini değişmeyi göbekleri daha bir çok şey var biliyorsun neyse çok uzattım yine
görüşüp tanışmak dileğiyle tekrar söylüyorum peki firma sana ne cevap verdi
merak ettim aradınmı???? firmayı