Scudo Sports

İkinci El Maşa Hakkında (Rock Shox Tora)

Hakan Boz

Daimi Üye
Tepki
127
Bisiklet
Corratec
Arkadaşlar şu sıralar bisikletimin üzerinde bulunan zoom maşayı değiştirip V fren uyumlu bi maşa ile yükseltmek istiyorum.Bütçemi 200 liraya kadar çıkarabilirim.Öncelikle baktığım maşalar arasınsa 180 liraya sıfır Xcm var diğer yandan ikinci el maşalara baktım ve 180 liraya Rock Shox Tora havalı maşa buldum.Maşa temiz görünüyor söylendiğine göre bir problemi yokmuş.Sizce hangisini almak daha mantıklı ? Maşanın ikinci el olması bir problem yaratır mı?

Scudo
Maşa bu, fiyatını yanlış yazmışım ilk mesajda.

(link)

@Hakan Boz

Buraya maşanın sibop bölümünün resmini eklermisiniz?

@Serkan Hodancı

Yanlış anladınız sanırım.Maşayı ben satmıyorum, almak istiyorum sizlere danışayım dedim :)

@Yunus Emreee

Sıfır Xcm yerine bunu almak daha mı mantıklı peki ?

@Hakan Boz

Afedersiniz. Ben mesajı eksik yazmışım. Talep ederek maşanın daha detaylı resimlerini eklermisiniz diye yazacaktım.. :)

evet üst kısmının fotoğrafı olursa , havalı ya da farklı bir sistem olup olmadığını anlayabilir.
Benim bildiğim 302 ler hidrolik ya da u-turn sistemdi.
302 Solo modeli mi acaba ?

Tora'lar sağlam ve kullanışlı maşalardır.XCM ye oranla daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Boz
Fotoları talep edeceğim.İlanda yazdığına göre maşa havalı imiş.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Bir kaza sonucu masam yamuldu..yegenim kaza yapti..frenlerin tutmadigini soyledi...olaydan sonra zoom arka kaliperi degistim...icinde kucuk yuvarlak bir balata var...masa yamuk oldugundan on masa arayisina girdim...masanin v frenli olanini aldim...urunun adi GTMRK 326V-RL-S-26" 1-1/8 Amortisörlü Maşa hic bir yerde yorum vs bulamadim..arastirmalarimda cinli bir firmanin urettigi urun oldugu bilmem kac sene masa uretimlerine olduklarini falan yazmislar..gtmrk masa hakkinda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim...iyi degilse suntourun bir masasi daha var alabilecegim..

Geri