Merhabalar, 2. el forumlarınızda beklediğim satış ilanları oluyor (heybe, çadır, vs...) ve sitemizi sürekli takip ediyorum. Her açtığımda ilk 2. el başlıklarını inceliyorum. Ama malesef her seferinde zamanım olmadığı için forum başlıklarındaki son konulara bakıp, yeni birşey yoksa çıkıyorum. Ancak bazıları hergün "günceldir" yazınca aynı ürünü son eklenen olarak görüp "yine birşey yok" deyip çıkıyorum. Bu şekilde bir heybeyi kaçırdım ve çok üzüldüm. Gerçi alan kişi çok hızlı davranmış ama başka şeylerde de oluyor bu. Keşke bunun önüne geçmek için bir çare olsa. Aslında 2. el forumlarında açılan ilan konuları bir şekilde kapanınca kilitleniyor. Kilitli olmayan konular için arama seçeneği olabilir yada kilitlenen konular başka bir forum başlığına taşınabilir. Bu şekilde kalan tüm konular zaten güncel olacaktır ve bu şekilde "üste çıkmak isteyenler" günceldir yazıp yeni konuların üstte kalmasını engellemez. Ben de yaptım; kendi ilanım için "günceldir" yazdım ama sebebi yine budur. Bunu yazmasam başkaları "günceldir" yaza yaza üste çıkıyor, benim konum yeni olduğu halde arka sayfalara kayıyordu. Uzattım, bir çözüm bulunursa sevinirim.
Saygılar...