Scudo Sports

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

Scudo
Erkut selam.

Aslında kara listede tam ihtiyacımıza cevap vermiyor.

Bu aralar üyelerinde güncelleyebileceği birşeyler yapma hususunda fikir cimnastiği yapıyoruz.Bakalım ortaya ne çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
hocam her kişinin satışları kullanıcı profilinde görünecek aslında biraz uğraaşı gerektirir ama satış yapacak iken de orada belli olacak alan kişi de belirtecek direk memnun olup olmadığını...

Beyaz liste kesinlikle olmalı...Maalesef forumda iyi niyetli olmayan,bir dedikleri diğerini tutmayan, kendisini çok akıllı ve uyanık sanan -birkaç tane de olsa- samimiyetsiz insanlar var...Benim muhatap olduklarım, neredeyse torunum yaşında çocuklardı...Bunların daha net bir şekilde afişe edilmesi gerekir...

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
Geçen gün bir kişi eklemiş beni msn den bisikletdukkani@windowslive.com şeklinde bende satdığım ürünlerle ilgili alıcı bir kişidir, veya soru sormak isteyen biridir diyerekten kabul etdim.Kendisi msn üzerinden www.bisikletdukkani.azbuz.com adlı sitenin reklamını yapıyor.Daha onunla konuşmadan, bu siteyi merak etdim linkine tıkladım sitede satılıklara göz gezdirirken direk gözüme çarpan şey ikibuçuk sene önce bisikletforum üzerinden Atlastancepkenli nickli Mustafa abimize(şimdi soyadını hatırlayamadım.Eski mesajlarıda silmişim) Gaziantepe satdığım deore disk fren setinin satılık resimleri oldu.Bakınız link burda (link) Buda benim ikibuçuk yıl önce sattığım frenlerin linki https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=10462.Bazı resimler bire bir alınmış.Bunun yanında bisikletforumdan da bir kaç resim tanıdık geldi ama tam emin olamadım. Bu şahsın kendisiyle konuşmak istedim sorularıma bir süre yanıt alamadım.Sonrasında alıntı yaptığını kabul etdi.Bahaneside aynı setden kendisinde varmış foto çekme imkanı olmamış.Birde pişkin pişkin bunun skandal yaratmama değecek birşey olmadığını istersem resimleri kaldıracağını söyledi.Yorumu sizlere burakıyorum arkadaşlar...Benim işim olmaz ama bu kişi ile alışveriş yapacaklara dikkatli olmalarını önerrim.

@Özgür Tunalı

ürün alırken temsili resime bakarak ürün almayın. birebir elden çekim olsun görüntüler. internette kaliteli sitelerde bile temsili resimlerle satış yapılıyor bir çok ürün. ben her hangi bir ürün alırken temsili resimli ilanları eliyorum kafadan. sahtecilik oluyor büyük bir ihtimalle

Bir ilk yapıyorum ve kara listeye kendi ismimide yazıyorum. ! Sefa Yıldız.

Olayı anlatmama pek gerek yok. Elimde olmayan nedenlerden dolayı bir abimizden aldığım parçanın parasını epey bir süre gönderemedim. Sağolsun daha önceden'de alışveriş yaptığım için,hiç ses çıkarmadı ve resmen kardeşimin bana yapmadığı kıyagı o yaptı. Paran olunca gönderirsin dedi. Pek fazlada bir miktar değil ama olmayıncada olmuyor.Ben borcumu taksit taksit ödemeye başladım. Haftalık maaşım'ın bir bölümünü borçlu olduğum abiye gönderiyorum.

Benimle alışveriş yapıcak insan önce benden parasını alıcak,sonra ürününü göndericek. Parayı ödemem demiyorum ! İnsanlık halidir,bugün cebimde para var yarın olmayabilir. Neyse Kendisinden özür diliyorum ve herkeze iyi forumlar diliyorum. Kimsenin hakkı kimseye kalmıyacağı içinde uyanıklara burdan sesleniyorum . Kul hakkını yemek çok büyük bir günahtır. Benim gibi geçte olsa Borcunuzu ödeyin, Helallik isteyin.

@Sefa Yıldız

Sefa kardeşim 10 üstünden 100 puan sana.Bunun farkına varman cidden bizi ve forumda olan herkes seni Canı gönülden takdir ediyoruz..Seni tanıyan Arkadaşımız iyi tanımış.Onu da da anlayışından dolayı bir o kdar tşk ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
@sadana

Bizim sele borusu olayı gibi :D:D Ali abiye de borcum vardı bi sele borusu baya aksamıştı parasal değilde özel nedenlerden ama o baya sabırlı çıktı :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Hakim Arslan

Çok onure ettim beni Hakim kardeşim ama bu her şey gibi karşılıklı.
Sen buna değersin..Bu bir daha isbatlamış oldun.Kim ne yaparsa kendine yapar.
Teneke parçalarıyla kar yapılmaz.Baki olan bunlardır işde..Baki dostlara tşk ler..İyi Forumlar.:in:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
birçok alış- veriş yaptım siteden, şükür daha bi problem yaşamadım..gerçekten anlatılanları duyunca bi dahaki alış- verişlerimde daha dikkatli olacam.

ben de şöyle bi liste oluşturmak istiyorum...

son zamanlarda alış-veriş yaptığım fletcher,rozami,samet sağlam ve hakim arslan arkadaşlarıma yardımlarından ve dürüstlüklerinden dolayı teşekkür ederim.

özellikle hakim kardeşime sattığı parçaları, şehirleri arası yolculuk yaparak monte etmem de yardımcı olduğu için, ayrıca teşekkür ederim... 1-2 kadar öncesine kadar kendisiyle en ufak bir karşılaşmışlığım dahi yoktur; ama şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim, benim nazarımda güvenilecekler listesinde en üst sıradadır..:in:

@ismailofli
uşşşşşş :D :D
ismail abi yüzüm kıpkırmızı oldu :D:D:D
sen de öylesin abicim çok teşekkürler... Tek derdimiz insanlar fedakarlık denen duyguyu tatsın:in:
Saygılar abi

@Özgür Tunalı

benide ekledi o şahıs,hatta forumdan banlandı.tanıdığım bisiklet camiasında neredeyse çoğu kişiyi eklemiş.msnden ileti yazıyorum,cevabı 35 dk sonra geliyor.kadronun bilgilerini istiyorum,sitede var diyor,sitede 3 resim var.kadro savaştan çıkmış gibi,hiç çizik yok diyor. garip bencede! :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Tunalı
@Onur Kahraman

3 Tane ilana baktım.3 üde forumdan alınma.
Salcano Downhill bisiklet
Kron Xaos
Bide Spd ayakkabılar 3 numarası vardı ayakkabının.41-42-43
Zaten bedava para verilmeden alınan sitelerden birisi

Canım kardeşim inşallah bu uyarıyı sahtekarlar okurlar.Bizleride aydınlattığın için teşekkürler.Saygılar sevgiler

Selamlar,
Uygun başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. "Hakim Arslan" adlı kişiden yol bisikleti aldım ancak kargoyu aldığımda kadroda hafif bir vuruk vardı. Hakim arkadaşım saolsun sattığı malın son derece arkasında olan biri; zararı telafi etti. Kendisine burdan teşekkür ediyorum.

@MertSayın

Umarım telafi edebilmişimdir dostum umarım için rahattır, ben burdayım :) her zaman her konuda destek olmak için burada olucam..
Herkese iyi forumlar saygılar sevgiler... sizlerle mutluyuz

Geri