Scudo Sports

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Resimlere bakarken Gulliver Cüceler Ülkesinde kitabını okuduğum ilkokul çağlarıma döndüm.

Bir şey anlamak , karar vermek olanaksız . Bu yüzden Kron xc 1000 27,5 diye arattım bisikleti.

2016 'nın bisikleti. 30 vites . Hidrolisk disk fren , yaylı amortisörlü güzel bir bisiklet.

2000 'e alırsın ki bu fiyat , bu bisiklete göre hem ucuz , hem de senin bütçeni geçmeyen bir rakam olur.

(link)

Bisikleti bir bisikletçiye gösterip sonra satın al . Sebebi ise ,fazla düşük fiyat beni her zaman şüphelendirir.
Ben letgoyu açıp göremiyorum. Uygulamasını indirmiştim. Olduk olmadık mesaj gönderiyordu sildim kurtuldum. Birşey diyemeyeceğim.

Ben letgoyu açıp göremiyorum. Uygulamasını indirmiştim. Olduk olmadık mesaj gönderiyordu sildim kurtuldum. Birşey diyemeyeceğim.

Ben açtım göremedim necmeddin abi kaybettiğin bişi yok . Karınca duası gibi resim koymuş satıcı.

kron tx 75 kullanıyorum tavsiyem tx 150,xc100,salcano city lion hd

Merhaba arkadaşlar,
Şehir içinde sürekli olarak uzun ve kısa yol yapacağım .ilk bisikletim olacak. Bı süredir arastiriyorum ve kararsız kaldığım bir liste hazırladım. İşin ehli tecrübeli arkadaşlar ve listedeki bisikletleri tecrübe eden arkadaşlar seçim konusunda yardımcı olabilirmi? Liste şöyle;

Mosso lagarde 1821 ( aksesuarlı) 2300 tl

Btwin riverside 500 1700 TL

Mosso cavalier Claris 3000tl

Carrora Sportive 224. 1800 tl

Mosso Cavalier Tourney (aksesuarlı) 2500 TL

Merhaba arkadaşlar,
Şehir içinde sürekli olarak uzun ve kısa yol yapacağım .ilk bisikletim olacak. Bı süredir arastiriyorum ve kararsız kaldığım bir liste hazırladım. İşin ehli tecrübeli arkadaşlar ve listedeki bisikletleri tecrübe eden arkadaşlar seçim konusunda yardımcı olabilirmi? Liste şöyle;

Mosso lagarde 1821 ( aksesuarlı) 2300 tl

Btwin riverside 500 1700 TL

Mosso cavalier Claris 3000tl

Carrora Sportive 224. 1800 tl

Mosso Cavalier Tourney (aksesuarlı) 2500 TL
önce yol mu tur mu ona karar vermeniz lazım uzundan kasıtınız nedir?

Son durumlar ne alemde ?
Hocam sedona bu gün alacaktım adam il dışındaymış salıdan önce gelmicekmiş
Bu gün sedona nın fotoğraflarına bakacaktım ki içimde sanki bi sızı vardı yol bisikleti istediğimin farkına vardım bi kaç gün önce yolda karşılaştığım bi bisikletçi nın yol bisikletini denemiştim oda yol bisikleti istememin sebebiydi aslında yani yol bisikletine karar verdim şu an aklımda şu var
(link)

Hocam sedona bu gün alacaktım adam il dışındaymış salıdan önce gelmicekmiş
Bu gün sedona nın fotoğraflarına bakacaktım ki içimde sanki bi sızı vardı yol bisikleti istediğimin farkına vardım bi kaç gün önce yolda karşılaştığım bi bisikletçi nın yol bisikletini denemiştim oda yol bisikleti istememin sebebiydi aslında yani yol bisikletine karar verdim şu an aklımda şu var
(link)

Kafanda ne varsa onu al . Mühim olan içine sinmesi.

Yalnız ben yol bisikletinden anlamam . Necmeddin abi de anlamaz bildiğim kadarı ile.

Seni @Adil ÜNALDI , @trainspotting35 , @Road_Runner ile başbaşa bırakıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Rc500 6000₺ ye alınır mı alternatifi ne olabilir?
Sıfır ya da ikinci el endurance kadro bakınıyorum..
merhaba ikinci el ilanlar bölümünde m kadro rc500 satıyorum.sizin içinde uygunsa bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selamlar, herhangi bir başlık açamadığım için buraya yazma gereksinimi duydum. Lütfen yanlış vir şey yapıyorsam beni uyarın.

Elimde 10.08 tarihinde alınmış ve kutusu hiç açılmamış/garantisi başlatılmamış Mosso Legarda 2121 MDM V bulunmaktadır.

İşten eve gidebilmek için almıştım fakat evim ve işyerim beklediğimden daha uzak çıktığı için yeterinden az kullanacağımı düşünüyorum. Bu yüzden satılığa çıkarttım.

Değerlendirmek isteyenler için:

(link)

(link)
Adamla yazıştık biraz adamda fatura yok oda ikinci el almış ne dersiniz

Geri