Scudo Sports

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

@Albatros_65 Merhaba mosso'yu aldınız mı acaba çok uyguna bulmuşsunuz bende bakıyorum hiç o kadar uyguna bulamadım.

Scudo
@pday37 yok ya alacaktımda satıldı hemen.

(link)

Arkadaşlar merhaba bu bisiklet alınır mı sizce fiyatına göre üstündekiler biraz makul geldi. 4 bin km yapılmış(bana biraz daha fazla gibi geldi).Kollarda dayanmadan dolayı sürtmeler var.Arka aktarıcıda ve aynakolda olabilecek küçük çizikler var onun dışında sağlam görünüyor. Şuan üstünde ki Cole Rollen Elite set fiyatı 2500 tl.
Sizce bu fiyata 5 yıllık ve 5000 km yapmış bir bisiklet alınır mı? (Aktarma parçaları ve jant setinin iyi olması yanında kadrosuda kaliteli olduğu için ikilemde kaldım) Teşekkürler

Cube Peloton kullanıp da memnun olmayan birini duymadım. Güzel bisiklet. Karbon maşa, Cube marka bir bisiklet olacak altınızda. 4000 TL'yi fazlasıyla hak ediyor. FAKAT, ilandaki bisikletin pek temiz olmadığını düşünüyorum:

14.jpg

Fren pabucunun bu bölgelere temas etmemiş olması, jantın bu bölgelerinin eğik olmasından kaynaklı olabilir. Düşük lastik basıncıyla kullanıldığında jant çok kolay yamultulabilen bir şey, ve fotoğrafta görülen bu izler hiç iyi sinyaller vermiyor.

14.jpg
pedalın durumuna bakarsak bisiklet HER YERE sürtmüş, HER YERE dayanmış, asla dikkat edilmemiş. Satıcısına sorsan "pedal başka bisikletteydi dostum, SPD pedal vardı üstünde, satmak için bu pedalı koydum" der. Bahse girebilirim bu konuda :harika:

14.jpg
bol bol düşülüp kalkıldığına dair başka bir işaret

14.jpg
Jantta başka bir vuruk-kesik

14.jpg
Sağa-sola dayanmaktan anası ağlamış gidon. Resmen ağlıyor gidon "nolur beni dayamayın artık yeter" diyor

14.jpg
Bisiklet en az 2-3 kez sağa devrilmiş, asfaltı öpmüş :snzdglsn: Tek bir düşmeden kaynaklı değil bunlar. Tekrar tekrar düşmüş, kalkmış, başka türlü düşmüş yine kalmış, bambaşka türlü bir daha düşmüş. Yerden yere vurmuşlar...

14.jpg
Mandalı sanatsal kilitlemiş...

14.jpg
spor ayakkabıyla kullanmaktan ayakkabı her turda aynakola sürtmüş. SPD ile kullanmadığına kanıt :snzdglsn:

14.jpg
Bu adamın bu zinciri bu kadar temiz tutabilmesi kesinlikle imkansız. Zincir'in kuru olduğuna eminim :naslyany: Bu da daha fazla dişli aşınması demek

14.jpg
Jantı takıp çıkarırken buraya nasıl vurabiliyosun arkadaş...

14.jpg
Emin olmamakla birlikte kadro kulağı kırdığını düşünüyorum, orjinali mavi olmaması lazım o_O

14.jpg
Bana lütfen kalemle maviye boyamaya çalışmadığını söyleyin :eek: Bu bisikletin burası mavi miydi? :naslyany:

14.jpg
Kaliperin açık kalmış hacı abi...

Fotoğraflardan bu kadar, ben bu bisikleti canlı görsem kalp krizi geçiririm muhtemelen :D

Focus cayoİlan No: 836414858
(link) arkadaşlar bu bisiklet alınır mı?Yardımcı olursanız sevinirim
Ben çok beğendim. Eski model de olsa temiz görünüyor ve fiyat uygun. Yine de elle kontrol etmeden, denemeden almak risk olur.

Merhabalar yetkili abi kardeşlerim. 2.el bi bisiklet almak istiyorum eleye eleye 2 bisiklet arasında kaldım. Salcano xrs 060 ile kron rc1000. Sizce tek bir özelliğe bakılmaksızın (tek bi kusur için bisikleti harcamak istemediğimden) genel olarak bakıldığında hangisini almam daha mantıklı olur

Focus cayoİlan No: 836414858
(link) arkadaşlar bu bisiklet alınır mı?Yardımcı olursanız sevinirim
fotoğraflarda güzel duruyor ama bide canlı görmek lazım siyah olduğu için ama genel olarak güzel bisiklet
Merhabalar yetkili abi kardeşlerim. 2.el bi bisiklet almak istiyorum eleye eleye 2 bisiklet arasında kaldım. Salcano xrs 060 ile kron rc1000. Sizce tek bir özelliğe bakılmaksızın (tek bi kusur için bisikleti harcamak istemediğimden) genel olarak bakıldığında hangisini almam daha mantıklı olur
bulduğun bisikletlerin linklerini atarsan düzgün bi yorum yapabiliriz uzaktan soruyorsan kron daha iyi tabi en azından daha hafif diye biliyorum ama genede sen linkleri at bi

@lokatrus hocam link paylaşma iznim yokmuş
@lokatrus www letgo com/tr-tr/i/rc-1000_6a158e2d-367b-4702-92e2-5b1faca355f3 (ilgili yerlere nokta ekleyebilirsiniz)
sahibinden kodu xrs 060: 844591555

Garip ve tipik bir piyasa.bisiklete dair çok sığ bir piyasada alıcı ve satıcı olmak..bu günler gelip geçmeden oturması zor gözüküyor..

merhabalar büyüklerim size bir sorum olucak tiagra 4600 lü ve 5 senelik kadro hala alinir mi ve o fiyat bandinda cr 042 gibi sora setliler var sizce hangisini tercih etmeliyim?

KTM revolation 3500İlan No: 859165374
(link) arkadaşlar merhaba yol bisikleti almayı düşünüyorum.İlandaki bisiklet hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?Ktm bisiklet hakkında pek bilgim yok .Yoksa bu fiyata Scott spesstrer modellerini mi düşünmeliyim?

merhabalar büyüklerim size bir sorum olucak tiagra 4600 lü ve 5 senelik kadro hala alinir mi ve o fiyat bandinda cr 042 gibi sora setliler var sizce hangisini tercih etmeliyim?

bisikleti yazmayi unutmusum
mosso tca 730 tiagra sizce alinir mi

Aynen reis ben aldım :D başka müşteri çıkmıştı 1450 ye başka yerden bulamam diye aldım

@ghostt İlandaki KTM karbon kadro, Scott speedster serisi ise alüminyum kadro. Kadro malzemesi farklı birbirinden yani.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
İkinci el bisiklet alırken ilk görüş çok önemli. İlk gördüğünüzde işte bu demeniz çok önemli ve gerisi fiyat kadro boyu ve seti sizin için uygunsa onu kaçırmayın. Ne kadar çok araştırırsanız kafanız o kadar karışır. Bol pedallı günler..

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler @Serkan Mıstınoğlu. Bu yorumlar üzerine almaktan vazgeçtim şuan araştırma evresindeyim. Fakat boy biraz uzun olduğu için 58-62 arası ikinci el düzgün bir bisiklet bulmak bir hayli zor...

2. el bir bisiklet ararken 2015 model Giant Talon 3 buldum. Uzerindeki hersey fabrika üretimindeki stok malzeme. Sadece dış lastikler yenilenmiş. Orta göbek dağılmış, pedallar kırık. Tektro HD arka kaliperde yag yok ve balatası yok. Acip bakınca göreceğiz umarim keçe ve pistonlarda sorun yoktur. Koltukta yırtıklar var. Ancak aynakol, ruble ve zincir ömrü ortalarda duruyor, bir sure idare eder. Amortisorde cizik ve pas izi yok yaylanma performansı iyi gorunuyor. Bolca çizikli ve zinciri göbeğe defalarca düşürüp kadroyu bolca hırpalamışlar.
Anlaşılan ilk sahibi biraz hor kullanmış. Ben 2. sahibinden aldım. Tamir bakımdan hic anlamadıgı icin bisikletten soğumuş belli.
Bisikleti görünce seytan dürttü, pazarlık edip 750 TL'ye aldım. Orta göbeği yaklasik 2 saat ugraş sonucu söktüm ama korktugum gibi olmadi kadro göbek yuvası ve dişler iyi durumda.
Sizce bu fiyata iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum :) Dürüst olursanız sevinirim...
Amac birden boy atan bizim cocuga kendi bisikletimi verip, kendime bunu toparlamak.
Ayrıca boyatırsam orjinal GIANT yazılari gidecek. Lokal boya tamiri tavsiye eder misiniz? Yoksa ''kullan böyle ne olacak'' mi dersiniz :)

WhatsApp Image 2020-09-19 at 14.01.56.jpeg

WhatsApp Image 2020-09-19 at 14.01.56 (3).jpeg WhatsApp Image 2020-09-19 at 14.01.56 (2).jpeg WhatsApp Image 2020-09-19 at 14.01.56 (1).jpeg WhatsApp Image 2020-09-19 at 14.01.55.jpeg WhatsApp Image 2020-09-19 at 14.01.55 (1).jpeg

• Beğen
Tepkiler: Uçmakdereli
arkadaşlar 2.el bisiket alacağım sahibi 6500 km yapmış bir bisiklet için fazla değil mi aktarıcı ve aynakol elimde kalır mı? Bisikleti alırken nelerine bakmam gerek paramın boşa gitmesini istemiyorum
arkadaşlar 2.el bisiket alacağım sahibi 6500 km yapmış bir bisiklet için fazla değil mi aktarıcı ve aynakol elimde kalır mı? Bisikleti alırken nelerine bakmam gerek paramın boşa gitmesini istemiyorum

Geri