pday37
Üye
- Tepki
- 0
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
@Albatros_65 Merhaba mosso'yu aldınız mı acaba çok uyguna bulmuşsunuz bende bakıyorum hiç o kadar uyguna bulamadım.
(link)
Arkadaşlar merhaba bu bisiklet alınır mı sizce fiyatına göre üstündekiler biraz makul geldi. 4 bin km yapılmış(bana biraz daha fazla gibi geldi).Kollarda dayanmadan dolayı sürtmeler var.Arka aktarıcıda ve aynakolda olabilecek küçük çizikler var onun dışında sağlam görünüyor. Şuan üstünde ki Cole Rollen Elite set fiyatı 2500 tl.
Sizce bu fiyata 5 yıllık ve 5000 km yapmış bir bisiklet alınır mı? (Aktarma parçaları ve jant setinin iyi olması yanında kadrosuda kaliteli olduğu için ikilemde kaldım) Teşekkürler
Ben çok beğendim. Eski model de olsa temiz görünüyor ve fiyat uygun. Yine de elle kontrol etmeden, denemeden almak risk olur.Focus cayoİlan No: 836414858
(link) arkadaşlar bu bisiklet alınır mı?Yardımcı olursanız sevinirim
fotoğraflarda güzel duruyor ama bide canlı görmek lazım siyah olduğu için ama genel olarak güzel bisikletFocus cayoİlan No: 836414858
(link) arkadaşlar bu bisiklet alınır mı?Yardımcı olursanız sevinirim
bulduğun bisikletlerin linklerini atarsan düzgün bi yorum yapabiliriz uzaktan soruyorsan kron daha iyi tabi en azından daha hafif diye biliyorum ama genede sen linkleri at biMerhabalar yetkili abi kardeşlerim. 2.el bi bisiklet almak istiyorum eleye eleye 2 bisiklet arasında kaldım. Salcano xrs 060 ile kron rc1000. Sizce tek bir özelliğe bakılmaksızın (tek bi kusur için bisikleti harcamak istemediğimden) genel olarak bakıldığında hangisini almam daha mantıklı olur
merhabalar büyüklerim size bir sorum olucak tiagra 4600 lü ve 5 senelik kadro hala alinir mi ve o fiyat bandinda cr 042 gibi sora setliler var sizce hangisini tercih etmeliyim?
hayırlı olsun güle güle kullan diğer bisikletten kesinlikle daha iyiAynen reis ben aldımbaşka müşteri çıkmıştı 1450 ye başka yerden bulamam diye aldım
Eyvallah hocamhayırlı olsun güle güle kullan diğer bisikletten kesinlikle daha iyi