Scudo Sports

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

@Yusuf Bilal Tekin İyi akşamlar, geç gördüm kusura bakma. Yükseltmeler değerli gözüküyor fakat o bisiklet için pek bir faydası yok. O yüzden f/p değil diye düşünüyorum. Yapılan masraflar grup sete yapılsaydı çok daha faydalı olurdu.
Estağfirullah, hmm ben de ondan endişe etmiştim hala üstünde microshiftler var. Teşekkür ederim

Scudo
Merhabalar. Ben Dahon 8 Mariner sahibiyim, birlikte sürebilmek için bir arkadaşıma katlanır bisiklet arıyoruz. Ben alalı çok olduğu için fiyatlardan bihaberdim Dahon'un fiyatlar iyice uçmuş, Decathlon'un Fold modelinin bile sıfırı çok uçuk fiyatlarda. Arkadaşımın bütçesi maks 8000 civarı. Bu nedenle ikinci el bakıyoruz. Acaba bu bütçelerde en alınabilir ikinci el modeller ne olur? Mosso'nun modelleri fena değil diye biliyorum, Carraro Flexi 107 modeli de olabilir gibime geldi. Bu bütçelerde şu iyidir diyebileceğiniz model(ler) varsa incelemek isterim. Teşekkürler.

Merhabalar. Ben İstanbul'da sahillerde canım sıkıldığında bisiklet sürmek isteyen ve neredeyse hayatında hiç bisiklet sürmemiş birisiyim. Alacağım bisikletin konforlu olmasını ama hızından da pek ödün vermemesini istiyorum. Bütçem 10.000₺ civarı bir ilan bulabilirsek veya en azından bir model beni çok mutlu edersiniz. Boyum 1.90 civarı kendim bakarken kadro boyutu bana uygun bisiklet bulmam epey zor oluyor.

Merhabalar. Ben İstanbul'da sahillerde canım sıkıldığında bisiklet sürmek isteyen ve neredeyse hayatında hiç bisiklet sürmemiş birisiyim. Alacağım bisikletin konforlu olmasını ama hızından da pek ödün vermemesini istiyorum. Bütçem 10.000₺ civarı bir ilan bulabilirsek veya en azından bir model beni çok mutlu edersiniz. Boyum 1.90 civarı kendim bakarken kadro boyutu bana uygun bisiklet bulmam epey zor oluyor.
bence düzenli arayın. insanlar bir hevesle alıp sonra bırakan çok oluyor. sizin boyunuz uzun, aslında bu avantaj bence. daha uyguna bulursunuz denk gelirse.

Merhabalar ben 7-8 yıldır dağ bisikleti kullanan birisiyim ve aktif olarak arazide kullanıyordum ama artık İstanbul'a taşınmış olmam dolayısıyla şehirde ağır ve hantal bir bisiklet kullanmak gerçekten yormaya başladı. Arada sırada tekrardan araziye çıkabileceğim ama şehir içinde de kullanabileceğim bir gravel bisikleti arayışındayım 40.000 bütçem var nasıl modellere yönelebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar,bu hobiye yeni başlayacak uzun yol katetmek birisiyim. Carraro 062 ,2020 model bir bisiklet buldum şu an arka aktarıcı harici tamamen 105 set arka aktarıcı ise ultegra. 54 kadro benim boyumda 173. Kozmetiğinde deformasyonları mevcut onun haricinde çalışır aksamlarında problem yok sizce ikinci el fiyatı ne kadar olmalıdır?

Selamlar,bu hobiye yeni başlayacak uzun yol katetmek birisiyim. Carraro 062 ,2020 model bir bisiklet buldum şu an arka aktarıcı harici tamamen 105 set arka aktarıcı ise ultegra. 54 kadro benim boyumda 173. Kozmetiğinde deformasyonları mevcut onun haricinde çalışır aksamlarında problem yok sizce ikinci el fiyatı ne kadar olmalıdır?
25-35 temizliğine ve masrafına göre değişir.
54 kadro belki biraz büyük gelebilir. Kullanan kişilerden fikir almak lazım.
Merhabalar ben 7-8 yıldır dağ bisikleti kullanan birisiyim ve aktif olarak arazide kullanıyordum ama artık İstanbul'a taşınmış olmam dolayısıyla şehirde ağır ve hantal bir bisiklet kullanmak gerçekten yormaya başladı. Arada sırada tekrardan araziye çıkabileceğim ama şehir içinde de kullanabileceğim bir gravel bisikleti arayışındayım 40.000 bütçem var nasıl modellere yönelebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Boyunuzu ve ikinci el almayı düşünüyorsanız gidip görebileceğiniz illeri de yazın.

Kadro boyu seçerken iç bacak boyu en az boy kadar önemli genelde uyumsuzluklar sadece boya göre seçilince oluyor, iç bacak boyun vücuduna göre uzunsa 54 olabilir ama denemeden alma bence.

25-35 temizliğine ve masrafına göre değişir.
54 kadro belki biraz büyük gelebilir. Kullanan kişilerden fikir almak lazım.

Boyunuzu ve ikinci el almayı düşünüyorsanız gidip görebileceğiniz illeri de yazın.
Boyum 184 ikinci el de uygundur benim için İstanbul ve İzmit'e gidebilirim

062 var 35 e satsam aynı fiyata 105 setli ne alabilirim 2. El

062 var 35 e satsam aynı fiyata 105 setli ne alabilirim 2. El
Aynısını alabilirsin :D 35'e satabilmen için çok temiz ve az kullanılmış olması gerekir diye düşünüyorum.

Değiştirme sebebi kadronun agresif olması mı?
RC520, Grand tour 105 yada via nirone 7 olabilir daha rahat geometrili.
40-50 bin civarına çıkarsan karbon bisiklet bulabilirsin.

Boyum 184 ikinci el de uygundur benim için İstanbul ve İzmit'e gidebilirim

(link)
(link)
(link)

Kadro boyları size olur mu olmaz mı araştırmak lazım.

Bunlara bi bakın ama pazarlık yapmayı unutmayın fiyatlar biraz fazla gibi. Özellikle Carraro gravel g2 sıfırı 45bine bulunabiliyor.

Son düzenleme:
Aynısını alabilirsin :D 35'e satabilmen için çok temiz ve az kullanılmış olması gerekir diye düşünüyorum.

(link)
(link)
(link)

Bunlara bi bakın ama pazarlık yapmayı unutmayın fiyatlar biraz fazla gibi. Özellikle Carraro gravel g2 sıfırı 45bine bulunabiliyor.
Yok kadro büyük olması sebebi yine de ilanlarınız için teşekkür ederim uğraşmışsınız.

52 kadro öncelik 54 de olur. 1200 km kullandım daha.

İlerde sağlık sorunu açmasından korkuyorum. Şuan rahatsız etmiyor üzerinde ama korkuttular beni biraz fıtık olursun, boyun duzlesir diye. Rahat hissetmeme rağmen binesim kaçtı bisiklete.

İlgilenen olursa buyursun
(link)

Bisikletim küçük geldi diyenle de takas ederim kafama yatarsa

Düzenleme: Kadro boyu büyük ama bunu kurtarma yolları var mı ? Yani şunu yapsan normale yaklasirsin gibi?

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Yok kadro büyük olması sebebi yine de ilanlarınız için teşekkür ederim uğraşmışsınız.

52 kadro öncelik 54 de olur. 1200 km kullandım daha.

İlerde sağlık sorunu açmasından korkuyorum. Şuan rahatsız etmiyor üzerinde ama korkuttular beni biraz fıtık olursun, boyun duzlesir diye. Rahat hissetmeme rağmen binesim kaçtı bisiklete.

İlgilenen olursa buyursun
(link)

Bisikletim küçük geldi diyenle de takas ederim kafama yatarsa

Düzenleme: Kadro boyu büyük ama bunu kurtarma yolları var mı ? Yani şunu yapsan normale yaklasirsin gibi?
İlanları diğer gravel arayan arkadaşa attım hocam. Size değil ama isterseniz size de buluruz.
Sizin iç bacak boyu ve normal boyunuz kaç? Rahatsızlık duymuyorsanız fıtık vsden korkmanıza gerek yok kadro size uygun demektir. Yani rahatsızlığınız yoksa neyi kurtaracaksınız tam olarak?

Gidon boğazı uzatılıp kısaltılabilir, gidon genişliği artıp azaltılabilir, sele pozisyonu aşağı yukarı yada öne arkaya ayarlanabilir, daha geniş yada dar seleye geçilebilir. Özelleştirme bu şekilde olur kadro değiştirmeden.

İlanları diğer gravel arayan arkadaşa attım hocam. Size değil ama isterseniz size de buluruz.
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Sizin iç bacak boyu ve normal boyunuz kaç? Rahatsızlık duymuyorsanız fıtık vsden korkmanıza gerek yok kadro size uygun demektir. Yani rahatsızlığınız yoksa neyi kurtaracaksınız tam olarak?

1.75 boy 80 bacak boyu ama 56 kadro. İndirim yaptı kandık ya. 54 istemiştim normalde. Buna indirim yaparım dedi.

100km turda bileklerde çok hafif ağrı oldu eve döner dönmez geçti o da.

Bı de boyunda oluyor ama 52 kadro arkadaşın bisikletde de oluyor o

Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.

1.75 boy 80 bacak boyu ama 56 kadro. İndirim yaptı kandık ya. 54 istemiştim normalde. Buna indirim yaparım dedi.

100km turda bileklerde çok hafif ağrı oldu eve döner dönmez geçti o da.

Bı de boyunda oluyor ama 52 kadro arkadaşın bisikletde de oluyor o
Yani kağıt üzerinde büyük gibi ama siz rahatsanız bir sorun olmaz. Bisiklet üstünde foto/video atabilirseniz iyi olur tabii.
Aynı bisikletin 56'sına indirim yapıp 54üne indirim yapmadı mı? :D Değişik bi bisikletçiymiş. Öyleyse o bisikletçiyle iş yapmayın bir daha bence.

Arkadaşımın 54 kadrosunu denemiştim gayet güzeldi deneyimim

• Beğen
Tepkiler: Duruşgan

Dosyalar

• IMG-20250705-WA0005.jpeg
    IMG-20250705-WA0005.jpeg
    64 KB · Okunma: 28
Böyle kullanıyorum koltuğu
Bİkefit konusundan yardım alabilirsin. Bu şekilde yorum yapmak doğru değil. Seni üstünde görmek lazım bisikletin. İlandaki fotoda sele ucu baya eğimli görünüyor aşağı doğru. Rahatsan öne doğru düşme hissi yaşamıyorsan onda da sorun yok.
Bu da benim bisiklet. 180 54 kadro kullanıyorum.

1751756029806.jpeg

Bİkefit konusundan yardım alabilirsin. Bu şekilde yorum yapmak doğru değil. Seni üstünde görmek lazım bisikletin. İlandaki fotoda sele ucu baya eğimli görünüyor aşağı doğru. Rahatsan öne doğru düşme hissi yaşamıyorsan onda da sorun yok.
Bu da benim bisiklet. 180 54 kadro kullanıyorum.

328469 dosyayı görüntüle
Bilmiyorum ya çok korkuttu beni fıtık düzleşme falan

Geri