Scudo Sports

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Bilmiyorum ya çok korkuttu beni fıtık düzleşme falan
Fıtık intervertebral disklere binen yük nedeniyle disklerin spinal sinire doğru fıtıklaşması nedeniyle olur, bisikletteki pozisyonla pek olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: brk34
Scudo
Yok kadro büyük olması sebebi yine de ilanlarınız için teşekkür ederim uğraşmışsınız.

52 kadro öncelik 54 de olur. 1200 km kullandım daha.

İlerde sağlık sorunu açmasından korkuyorum. Şuan rahatsız etmiyor üzerinde ama korkuttular beni biraz fıtık olursun, boyun duzlesir diye. Rahat hissetmeme rağmen binesim kaçtı bisiklete.

İlgilenen olursa buyursun
(link)

Bisikletim küçük geldi diyenle de takas ederim kafama yatarsa

Düzenleme: Kadro boyu büyük ama bunu kurtarma yolları var mı ? Yani şunu yapsan normale yaklasirsin gibi?
Büyük kadronun kesinlikle bir yerlerde rahatsız edeceğini düşünüyorum. Tabi ne kadar büyük olduğuna da bağlı. bence boyunuza uygun bir bisiklete geçin muhtemelen konforunuz da artacaktır.

Büyük kadro için geçici çözümler mevcut fakat uzun vadede bazı ağrılara sebep olduğunu bizzat biliyorum. bu arada bu tarz durumlarda genel olarak gidon boğazı uzunluğu ile ilgili birtakım oynamalar yapılır.

Büyük kadronun kesinlikle bir yerlerde rahatsız edeceğini düşünüyorum. Tabi ne kadar büyük olduğuna da bağlı. bence boyunuza uygun bir bisiklete geçin muhtemelen konforunuz da artacaktır.

Büyük kadro için geçici çözümler mevcut fakat uzun vadede bazı ağrılara sebep olduğunu bizzat biliyorum. bu arada bu tarz durumlarda genel olarak gidon boğazı uzunluğu ile ilgili birtakım oynamalar yapılır.
1 senelik bisiklet değeri düştü şimdi. Ne alsam sıkıntı.

Yari fiyatına koydum nerdeyse satılmıyor favoriye bile ekleyen yok.
o zaman takas düşünün derim ben. geçmişte büyük kadro kullandığım oldu, hiç tatmadığım ağrılara şahit oldum.

o zaman takas düşünün derim ben. geçmişte büyük kadro kullandığım oldu, hiç tatmadığım ağrılara şahit oldum.
52 kadro 105 setli bisikletle takas ederim zaten

52 kullanmam gerekken 56 kullanıyorum. Sadece boyun ağrısı var allahtan

• Beğen
Tepkiler: Amanita ve Awacs7n
52 kadro 105 setli bisikletle takas ederim zaten

52 kullanmam gerekken 56 kullanıyorum. Sadece boyun ağrısı var allahtan
Sizin bisiklet temiz daha fazlasını hakeder normalde AMA piyasa belliyken zor satarsınız 35 üstüne. Aciliyetine göre 30-35 arası piyasası var.

Mesela sıfır 105 set rx 9500 36 bine bulunabiliyor.

(link)

Sizin bisiklet temiz daha fazlasını hakeder normalde AMA piyasa belliyken zor satarsınız 35 üstüne. Aciliyetine göre 30-35 arası piyasası var.

Mesela sıfır 105 set rx 9500 36 bine bulunabiliyor.

(link)
Bunun kadro kalitesi ile carraro da bir değil.

Ayrıca bu karbon maşa mı mesela?

Pazarlık payı bıraktım ben o fiyattan vermem.

Pazarlık isteyenle konuşurum anlaşırsak paketlerim yollarım bile. Söylediğim dışında tek bir şey çıkarsa para iade o kadar netim.

Satılırsa satılır satilmazsa boyun ağrısı çok yapmadı bugün mesela 40 km sürdüm. Çok sıkıntı değil. Alıştım zaten rahatım

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: safex ve Amanita
Bunun kadro kalitesi ile carraro da bir değil.

Ayrıca bu karbon maşa mı mesela?

Pazarlık payı bıraktım ben o fiyattan vermem.

Pazarlık isteyenle konuşurum anlaşırsak paketlerim yollarım bile. Söylediğim dışında tek bir şey çıkarsa para iade o kadar netim.

Satılırsa satılır satilmazsa boyun ağrısı çok yapmadı bugün mesela 40 km sürdüm. Çok sıkıntı değil. Alıştım zaten rahatım
Dostum bisikletine çökmek için fiyat kırmaya çalışmıyorum. Uzun zamandır piyasayı yakından takip ettiğim için sadece bilgi veriyorum. Satabiliyorsan 50 bine sat.

Dostum bisikletine çökmek için fiyat kırmaya çalışmıyorum. Uzun zamandır piyasayı yakından takip ettiğim için sadece bilgi veriyorum. Satabiliyorsan 50 bine sat.
Yok hocam estağfurullah o anlamda yazmadım

Şimdi 105 setli ne bisikletler var. Her fiyattan var. Siz demek istediğimi anladınız. Bunun sonu yok yani. Carraro harici bisikletim hiç olmadı benim o kadar güvendiğim marka hiç sorun yaşanmadım. Ben bu markayı tercih edeceğim her zaman. Böyleleri çok var benim gibi

Uzun lafın kısası yanlış anladiysaniz özür dilerim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Amanita ve Awacs7n
Sadece boyun ağrısı var allahtan
Gidon boğazını biraz kısaltın önce sonra da seleyi biraz öne çekin. Ağrılarınız geçebilir. Ama ikisini birden aynı anda yapmayın. Önce boğazı değiştirin belli bir süre kullanın baktınız yine geçmiyor seleyi birazcık öme çekin ve alışmaya çalışın.

Yok hocam estağfurullah o anlamda yazmadım

Şimdi 105 setli ne bisikletler var. Her fiyattan var. Siz demek istediğimi anladınız. Bunun sonu yok yani. Carraro harici bisikletim hiç olmadı benim o kadar güvendiğim marka hiç sorun yaşanmadım. Ben bu markayı tercih edeceğim her zaman. Böyleleri çok var benim gibi

Uzun lafın kısası yanlış anladiysaniz özür dilerim
Berk hocam kadroyu değiştirmeyi düşünmez misiniz? Sahibinden de gezinirken 52cm Carraro 052 kadrosu buldum, belki ilginizi çeker diye düşündüm.
(link)

Berk hocam kadroyu değiştirmeyi düşünmez misiniz? Sahibinden de gezinirken 52cm Carraro 052 kadrosu buldum, belki ilginizi çeker diye düşündüm.
(link)
Aslında olabilir.

062 kadrosu tam aradığım beden.

Amma ve lakin ben sonra bu kadromu nasıl satacağım? Bu da bir sorun bence. Kendim toplayamam bisikletçiye toplatsam falan. 25 en kadro gitmez 35 e setli si gitmiyor
Gidon boğazını biraz kısaltın önce sonra da seleyi biraz öne çekin. Ağrılarınız geçebilir. Ama ikisini birden aynı anda yapmayın. Önce boğazı değiştirin belli bir süre kullanın baktınız yine geçmiyor seleyi birazcık öme çekin ve alışmaya çalışın.
Yeni gidon almam gerek galiba onun için. O da çok pahalı ya. Düzgün bir şey aldın mı pahalıya geliyor.

Bı de koltuğu öne almak pedalların geride kalmasına sebebiyet vermez mi? Bu bence doğru olmayacaktır

Adım Berk değil bu arada kayıt olurken random yazmıştım. Değiştireyim bı onu

Aslında olabilir.

Amma ve lakin ben sonra bu kadromu nasıl satacağım? Bu da bir sorun bence. Kendim toplayamam bisikletçiye toplatsam falan. 25 en kadro gitmez 35 e setli si gitmiyor

Yeni gidon almam gerek galiba onun için. O da çok pahalı ya. Düzgün bir şey aldın mı pahalıya geliyor.

Bı de koltuğu öne almak pedalların geride kalmasına sebebiyet vermez mi? Bu bence doğru olmayacaktır

Aslında olabilir.

Siz de 6-10 bin lira arası satıp biraz zararı kabul edebilirsiniz belki ama 52-54 kadro dışındaki boylar ülkemizde pek satılıp alınmıyor maalesef...

• Beğen
Tepkiler: brk34
Sadece boğaz değişecek. Gidon aynı kalacak. İkinci el 300 civarı fiyata sıfır gibi bulabilirsiniz.

Evet pedallar geri gelecek ama boyun ağrısı çekmekten iyidir. Sonuçta profesyonel sporcu değiliz. Seleyi 2 cm öne çekince sakatlık vs. olacağını sanmıyorum. Denemekten zarar gelmez.

Sadece boğaz değişecek. Gidon aynı kalacak. İkinci el 300 civarı fiyata sıfır gibi bulabilirsiniz.

Evet pedallar geri gelecek ama boyun ağrısı çekmekten iyidir. Sonuçta profesyonel sporcu değiliz. Seleyi 2 cm öne çekince sakatlık vs. olacağını sanmıyorum. Denemekten zarar gelmez.
Gidon boğazı aklıma yattı. Nasıl kısa bulacağım bilmiyorum ama yardım etmek isterseniz özel mesaj atar mısınız

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
scott voltage fr 10 almayı düşünüyorum nasıl sizce aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim max 30 k bütçem var o yüzden 2. el bakınınyorum

Geri