Scudo Sports

İkinci El Bianchi Slr 500 mü? Sıfır Btwin Triban 3 mü?

bibisiklet

Daimi Üye
Tepki
394
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar sizce ikinci el bianchi slr 500 mü alsam, yoksa sıfır Btwin triban 3 mü? Yeni başlıyorum yani yol bisikletine, daha önce dağ bisikleti kullanıyordum bütçem kısıtlı o yüzden lütfen 900 üstü ürün önermeyin alamam. Daha bunun aksesuarları var. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. :)

Scudo
forumu tararsanız triban3 kullanan ve memnun olan pek çok kişi var. bence sıfır triban3 en mantıklı seçim olur.

sıfır triban 3 derim ben. gerçekten. bir triban 3 kullanıcısı olarak.

Bianchi marka olarak ilgimi çekiyor sadece fakat lastiği zor sökülüyormuş sorun olarak sadece buna rastladım. Triban 3 hakkında olumlu yorumlar var ve birkaç tane yabancı forumlarda gezi videoları falan izledim. Hatta bir videoda çukurlarla dolu taşlı topraklı bir yolda uzun süre kullanıyorlardı.

Triban 3 kullanicisi olarak soyluyorum gozun kapali alabilirsin. Ben cok memnunum

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
Ben kendime alacak olsaydım Bianchi yi tercih ederdim. Üçlü ayna kolun ayarları kaçıp vitese sürtmeye başladı mı kaldırıp atarıp bisikleti.

Eğer resimlerde gördüğüm gibi 24 telli jantları varsa ayrıca estetik görünüyor. Kadro geometrisi zaten birbirine çok benziyor.

@kadir özal

Lastiğin zor sökülmesi tüm yol bisikletlerinde var.

iki marka modelinde donanım listesi ve fotograflarını koyarsanız dahi iyi yardımcı olabiliriz.

Triban 3 almanızı tavsiye ederim.

Trinab 3'ün fiyatını biliyoruz. Bulduğunuz ikinci el SLR 500'ün fiyatı nedir?

@Uğur S. pazarlıkla 750-800 e alırım diye düşünüyorum.

@Hasan Kılınç

Merhabalar, donanım listesi yazdığımda şüphesiz Slr 500 önde olacaktır. O yüzden ben kullanıcı yorumu almak istedim kusura bakmayın bu şekilde açıklamayı unutmuşum. Slr 500'e sıçak bakamamamın tek sebebi bir kaç kez rastladığım lastik sökme sorunu, kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirse daha sağlıklı bir seçim olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim.

@kadir özal

Yol bisikletlerinin hepsinin lastikleri çok zor sökülür bu bisiklet ile alakalı bir durum değildir. Triban 3'te de aynısı olacak :)

Arkadaşlar şu bisikleti gördükten sonra herşey değişti bende :) 8.75 ağırlığı ile tabi malzemeleri de full sora 105 olanı da var ama bana biraz tuzlu, biraz daha para biriktirip bu bisikleti alıcam.
Kadro :Mosso Alu Race 7005 Triple Butted
Maşa :Mosso Alu 722
Gidon :Mosso Race Alu
Gidon Boğazı :Mosso TDS
Maşa Yatağı :Aheat VP-A41AC
Sele-Sele Borusu :Velo VL-1505 - Mosso SP-D215 27.2X300 SSABK
Arka değiştirici :Shimano Sora RD-3400
Ön Değiştirici :Shimano Sora FD-3400
Vites Kolu :Shimano Sora ST-3400
Fren :Shimano Sora BR-3400
Göbek Seti :Shimano Sora 3400
Pedal :Shimano 540 SR
Aynakol Takımı :Shimano Sora FC-3450
Lastik :Rubena 28
Jant :Mosso J16s W/EYES 32H
Ağırlık :8.75 Kg (Pedal Hariç)
Arka Dişli :Shimano Sora CS-3400
Renk :KIRMIZI , BEYAZ

http://www.buyukavm.com/pictures/2013102315495_mosso_722_race_105_28_jant_bisiklet.jpg

yalnız sora 3400 ile 3500 arasında hissedilecek bir fark olduğunu söylüyorlar, kendim kullanmadım yorum yapamam. eski tiagra'yı olduğu gibi yeni sora yapmışlar(?).
bir araştırın derim. imkan varsa 3500 sora olan bir tane bakın. Triban 500 var mesela.

@Hasan Kılınç

Bende Carraro CR 032 var jant 'larımı bir kaç dk içerisinde herhangi bir alet kullanmadan söküyorum ön arka fark etmiyor. Telli lastikle uğraştım doğrudur şimdi telsiz lastik aldım sorun çıkacağını sanmıyorum.

merhaba,

bende yeni bir giriş yol bisikleti alacam ancak kararsız kaldım. Carraro cr race 012 giriş seviyesi olarak fiyat açısından iyi gözüküyor. Btwin 500'le hemen hemen aynı fiyattalar. acaba sizce hangisini almalıyım?

Geri