Scudo Sports

İkinci el alışverişlerde yapılan terbiyesizlikler

2 ay sonra tekrar bir güncelleme geçeyim. Schwalbe marathon lastiklerim hala satılık. Çiftine 250tl yazdım. Sorana dürüst bir şekilde 2000km civarı kullanıldığını, 2-3 yıllık bir lastik olduğunu söylüyorum. "2000km çokmuş", "çiftine 150tl - 100tl vereyim" gibi saçma salak yorumlar geliyor. Tanesi 225tl olan lastiğin çiftini 250tl ye veriyorum hala beğenilmiyor. Millet kafayı yemiş.
Hocam yanlis anlama ama 3 yil 2000 km kullanilmis lastige 250 veren adam biraz ekleyip sifirini alma egilimindedir. Ikinci elin avantaji kalmiyor ki bunu o fiyata alinca kargo vs durumlarida var onuda ekle ustune kabaca 300 olur maliyetin
Yeni nesile laflar edilmiş ancak ben bu yeni neslin kullandığı türden bisikletlere uygun malzemeler getirip çeşitli platformlardan satıyorum. Bilin bakalım en çok terbiyesizliği kimler yapıyor? 35-50 yaş aralığındakiler... Yeni nesilde kararsızlık problemi gözlemliyorum. Konuşuyor konuşuyor, aklındakileri soruyor - ki normal - iban vs paylaşılıyor, sonra hoop ertesi gün cevap yok. Bir ürün için 4 kişiyi sıraya sokmuşluğum var ancak hala daha satılmadı :) Gelgelelim, bu genç arkadaşlarda ölücülüğe pek az rastladığımı söylemem gerek.

Satış konusunda en önemli şey kesinlikle satışın yapıldığı platform. En berbatı bilindiği üzere letgo. Benim için sonra sahibinden, sonra facebook gelir. En iyisi İnstagram ancak instagram satışı herkese göre olmayabiliyor. Eyyolamam bu kadar :D
Şu konumun da reklamını yapayım gelmişken Her satış grubunda mutlaka bulunan tipler
Gencler zaten kararsiz, bizim yaşlı tayfasida ayarsiz iste tercih etcen birini hshsjsj :D

Scudo
@Sinanthewhite Ben 145 TL ye 0 aldığım sportourer zoo gel seleyi 300 km sonra 80 TL ye, 4 ay sonra sattım, 1 ay kullanılmamıştır..Sırf iş görsün diye..2. el bisiklet parçaları çok nankör maalesef...😐

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hocam yanlis anlama ama 3 yil 2000 km kullanilmis lastige 250 veren adam biraz ekleyip sifirini alma egilimindedir. Ikinci elin avantaji kalmiyor ki bunu o fiyata alinca kargo vs durumlarida var onuda ekle ustune kabaca 300 olur maliyetin

Gencler zaten kararsiz, bizim yaşlı tayfasida ayarsiz iste tercih etcen birini hshsjsj :D
200 TL biraz düşük de olsa 2.000 Km kullanılan Marathon çifti için makul bir rakam olacaktır. Lastiklerin 10-12.000 Km ömrü olduğu belirtiliyor, ölücülüğe tahammül etmeye gerek yok. Ben eski bisikletimde 3.000 - 3.500 Km kullanılmış çiftini 150 TL fark ile vermiştim.

200 TL biraz düşük de olsa 2.000 Km kullanılan Marathon çifti için makul bir rakam olacaktır. Lastiklerin 10-12.000 Km ömrü olduğu belirtiliyor, ölücülüğe tahammül etmeye gerek yok. Ben eski bisikletimde 3.000 - 3.500 Km kullanılmış çiftini 150 TL fark ile vermiştim.
Nasil hocam bu fiyata kargoyuda ekleyin sıfırindan az farka adam niye Kullanilmisini alsin ki mantigi nedir?

Nasil hocam bu fiyata kargoyuda ekleyin sıfırindan az farka adam niye Kullanilmisini alsin ki mantigi nedir?
Marathon'un sıfırının adedi 250-300 TL arasında. 2. el çiftini 200 TL'ye almak mantıksız mı? Kargo 25-30 TL olsun hadi.

Geri