@Ozzgurr
Elimden geldiğince ve özellikle forum dışı olanları buradan insanlarla paylaşmayı daha çok tercih ediyorum neticede bu ortamda bu gibi şeyleri yapıp itibarını zedelemeyi göze almış insanlar nispeten azınlıktadır. Sonuçta hepimiz yüz yüze bakıyoruz burada.
(link)
İtalyan yarış bisikleti?
Ağzımız alışmış İtalyan demeye!
Ben bu konuyu yeni gördüm Doğu.

çok iyi ya böyle devam.Bizde konuya ekleme yapabiliyormuyuz ?
@Taner Rona
İnsanları çok aşağılayacak paylaşımlar olmadıkça neden olmasın? Özellikle bunu belirtiyorum çünkü forumda özellikle 15-20 yaş arası yaş aralığında ipin ucu kaçan mesajlar olabiliyor. İşin tadı kaçmadan bilinçli şekilde paylaşımlar hepimiz için iyi olur.
Paylaşmayayim dedim, bir kaç kez görmezden geldim ama halen inatla güncel olan bu ilana daha fazla kayıtsız kalamadım.
Orjinal, depoda kalma sıfır, üstelik bir de bu antika.
Birincisi orjinal olması için tamemen her parçasının orjinal olması gerektiği gibi antika olabilmesi içinde en az 50 yılı doldurmuş olup aynı şekilde her hangi bir işleme maruz kalmayıp işlevselliğinide koruyor olması gerekir ama her eski klasik, her klasik bir antika ülkemizde!
(link)
Birtane de benden gelsin.Colnago Klasik sevenlere.Öncelikle Colnago pantograf manyağı bir marka.Bu kadroda en ufak bir pantograf izine rastlayamıyoruz(colnago sport hariç).Açılar oldukça kötü.Dahası genellikle giriş seviyesi bisikletlerde kullanılan stamped droplar var.Üstündeki Campy aynakola diyeceğim yok tabi.Onun dışında 1200 liralık hiçbir tarafı yok.
(link)
Kadro sehir bisikleti, top tube kisminda pompa icin pivotlar var. Sonra kadro aluminyum degil ama israrla aluminyum denmis. Hadi aluminyum bu diyelim nasil galvaniz kaplattin? Bu kadro 80 oncesi siradan bir hi-ten den fazlasi olmaz. Yalanin dik alasi, bu kadar da olmaz ki...
(link)
Çok özel bir bisiklettir....
Komponentleri bulunmaz
Rockshox amortisörü bile var.
Shimano Sora
YERSEN
(link)
Satışa koyan arkadaş çok rahat 80km'yi görmüş. Üstelik bu haliyle.
Thomson göbek ve az hasarlı bir maşayı açıklamalara unutmuş ben de onu ekleyeyim.
Bianchi olmayan eski bir kadro
(link)
Herkese selam, bu ilana ve satıcıya dikkat edin yine olnaksız bir fiyat ve bisiklet.
(link)
*İlanın ve üyeliğin kaldırılması için de talepte bulunulmuştur.
Gözünüzü dört açın arkadaşlar.