Bisikletin her kısmının resmi var zaten ilanda hocam, ciddi alıcılara tüm resimleri gönderiyorum 48 adet toplam 24 adet son halinin resimleri var 20.7 mp çözünürlükte yetmezse yine çekerim her kısımını gizleyip sakladığım bir şey yok lütfen konuyu daha fazla uzatmayın sizinki yardımcı olup görüş sunmak yerine hata arayıp moral bozmak oluyor.
Detaylı resimleride paylaşıyorum bahsettiğiniz kısım ile ilgili eski ve yeni hallerini buyrun inceleyin.
Ayrıca şimdiden belirteyim ki sonradan yanlış anlaşılma olmasın, ben bu bisiklete 2 aydan fazla bir süre boyunca emek verdim milimetrik hata payı bırakmadan kaplama yapmak haftalar sürdü ve kendi açımdan hatrı sayılır bir bütçe harcadım. Onca emeğimin sonucu olarak maddi durumum yeterli olsaydı bunu odamın duvarına asmayı planlıyordum. Fakat son zamanlarda yapmak zorunda olduğum başka hacamalardan dolayı satmak zorunda kaldım.
Siz olsanız bu kadar emekten sonra 1 kere bile binemeden 100-150 tl kazanmak için bu emeğinizi satar mıydınız ? Ben binmeye bile kıyamamışken satmak zorunda kaldım durumu anlamanızı ve konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum. Alacak arkadaşa her açıdan her kısmın resmini atarım sorun olmaz.
@KBmotors Tebrik ederim, çok güzel olmuş, elinize sağlık. Merak ettiğim bir şey var yalnız... Kadroya ve maşaya yapıştırdığınız mavi desenli çıkartma nedir? Kullanışlı bir malzeme mi? Suya, ısıya ve paslanmaya karşı koruma sağlıyor mu?
Keyifle kullanmanız dileğiyle...
@KBmotors Tebrik ederim, çok güzel olmuş, elinize sağlık. Merak ettiğim bir şey var yalnız... Kadroya ve maşaya yapıştırdığınız mavi desenli çıkartma nedir? Kullanışlı bir malzeme mi? Suya, ısıya ve paslanmaya karşı koruma sağlıyor mu?
Keyifle kullanmanız dileğiyle...
@KBmotors Delikanlı kendine gelmiş ve çok hoş duruyor Güle güle kullanın @Bisnev99 Tam olarak nerede bu eskici bana özelden konum atabilir misiniz? Gidip alayım ben o bisikleti, üzerinde ekipman iyi duruyor, elimde fazladan eski bir kadroda var...
Teşekkür ederim, mavi carbon görünümlü kaplama. Suda denemedim ama ısıya dayanıklı paslanma konusundada uc kısımlarından su girip uzun zaman ıslak kalmadığı sürece pastan korur. Büyük ihtimal kullanmayacağım teşekkür ederim
@Doğukan Aksu Doğukan Bey restore ettiğim fixed bisikletin üzerinden çıkan ön aktarıcı ve vites kollarında " PRODUCT OF SINGAPORE" yazıyor bu yazıyı daha önceki kompenantlarda görmemiştim sizce nasıl ?