Scudo Sports

İkinci bahara yolculuk (klasik restorasyonu)

@Hüseyin Bekiroğlu & @poyraz poyraz
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim beğenmenize sevindim bugün fren ayağı ve zinciride halledip bitirmeyi planlıyorum biter bitmez paylaşacağım :)

@Bisnev99

Resimler için teşekkür ederim hocam jant seti güzel aslında iyi durumda ama kadro darbe almışa benziyor eğiklik var, restore edilebilir ama kadronun düzeltilmesi lazim

Scudo
Rica ederim. Umarım hurda olmadan birine nasip olur.

@Bisnev99

İnşallah hocam

@gurkanercay

Teşekkür ederim hocam bitmesine az kaldı bitince paylaşacağım :) hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

• Beğen
Tepkiler: izzmirlipedallar
KNT jantların stickerlarını söktüm yerine bu campagnolo stickerleri yapıştırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
Birde elinde 28 janta uygun bu tarz stickeri olan varmı?
bugün zinciri taktım sayılır yakında biter umarım kurs ve sınav hazırlığı nedeniyle gecikmeli oluyor. :(:)

unnamed.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ellerinize saglik cok karizma olmuş .gidon bogazindaki zincir detayi cok yaratici olmus . merak ettigim renkli zinciri nereden aldiniz birde on freni ?

çok şık bir delikanlı olmuş tebrikler

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
@furkan.zaman

Çok teşekkür ederim, sağolun kalan zinciri orda kullanayım dedim :) renkli zincir aliexpress te var ama ben tercih etmedim hem süre açısından hemde güvenmedim. Sıfır zincir alıp yağını temizledim 3 kat boy 2 kat kalın vernik attım şuanda sorunsuz çalışıyor, ön fren ve kabloyuda aynı şekilde boyadım :harika::hhhhhh:

@gmfaruk

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :D

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@mariokaldato

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

Selamlar dostum senin morelini bozmak istemem fakat bu kadrodaki yamuklugu benmi goruyorum birtek bu kadro ile kaza yapilmus dikkat ederseniz luglarindan dogru 2 3 derece one dogru egilmis daha ayrintili fotograf atarsaniz daha kesin konusulabilir

Dediğiniz gibi beyaz sele ile daha güzel görünürdü.. Ama emeğinize sağlık.. Bir de neden ön fren? Sağlıksız olmaz mı? Pedal dergisinin bu sayısında buna benzer bir restorasyon gördüm. Tek freni sanki bir ince borudan yapmış gibiydi.. O fotoyu bulursam koyarım.. Bir kez daha baktım .. kesinlikle beyaz sele.. ! Güzel günlerde pedallayın..

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
@kudretozbay

Anladım demek istediğinizi şimdi kontrol ettim carbon kaplama yaptığım için üstteki logun sivri kısmı yukarıda kalmış ve eğimli gibi duruyor alt tarafta sıkıntı yok kaplamadan önceki halini bulursam atarım daha detaylı inceleriz.

@KBmotors
Bianchidede yamuklukvar eger sizin kadroda kazaliysa ki buyuk ihtimalle kazali kullanmanizi tavsiye etmem

@amoush00

Teşekkür ederim, evet dediğiniz gibi beyaz sele çok güzel olacaktı ama bulamadım aliexpress te vardı çok güzel bende pek istemedim yurtdışı ürün almayı o yüzden kaldı ama daha sonrası için olabilr
Neden ön fren konusuna gelince 2 tekerde ön fren %90 arka fren %10 frenleme sağlar. (yol bisikletleri için geçerli) bu sebeple herhangi bir tehlike karşısında sağlıklı frenleme için ön freni tercih ettim kontra veya arka fren sadece arka tekeri kilitler.
Dergi konusunda resimleri merakla bekliyorum inşallah bulursunuz :)
Tekrar teşekkürler, ben pek binmeyi düşünmüyorum bu arada :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@kudretozbay

O bianchi zaten kazalıymış hocam arkadaş öyle söylemişti ama benim fixed in kazalı olduğunu düşünmüyorum ilk mesajdaki boyasız haline bakarsanız daha net belli oluyor yamuklugu yok.

@KBmotors ayrintili fotograf cekerseniz daha kesin birsey soyleye bilirim yanlis anlamayin lutfen hevesinizi kacirmak icin soylemedim simdiden hayirli olsun

Geri