Scudo Sports

İkinci bahara yolculuk (klasik restorasyonu)

@mariokaldato

Ne demek rica ederim sizden de Allah razı olsun, siz rengi seçin kalanını hallederiz elimden geldiği kadarıyla detaylı anlatırım.

Scudo
@KBmotors
Mükemmel olmuş Barış eline sağlık[emoji2]

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
@Yunus M.

Teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Merhaba. Mavi renk çok güzel görünüyor. Peki restorasyona ne zaman başlayacaksınız? Yaza mı kaldı? :)

@SerkanH

Merhaba, teşekkür ederim. " restorasyona ne zaman başlayacaksiniz ? Yaza mi kaldı ? Derken ? Anlamadim hocam :)

@KBmotors

Lütfen yanlış anlamayın. Bisiklet güzel görünüyor. Ancak ben başlığı okuyup hızlı hızlı resimlere geçince Restorasyon yapılmasını bekliyordum. Sanırım restorasyon olayı şu anki yapılan işlem için diyormuşsunuz. Afedersiniz.. :)

Dosyalar

• Klasik.png
    Klasik.png
    38 KB · Okunma: 46
  • Beğen
@SerkanH

He anladım, evet biraz hızlı davranıp yanlış anlamışsınız :) başlıktan kastım yenilenme yaşlılar için ikinci bahar diye bir tabir vardır ya onu kastetmiştim :) bisikletin ilk halinin bir kısmı ilk mesajda oradan bakabilirsiniz, rica ederim :)

Türkiye'de bulamadığımız deda gidon bandı yurt dışından geldi, hafif ve sağlam gibi hoşuma gitti fakat henüz denemedim :)
Gidon bandını sarıp resmini paylaşmak istedim, zincir fren ve bir iki detaydan sonra bitecek inşallah :):harika:

Kötü olan ise fixed için küçük fren kolu bulamadim elimdekini beyaza boyadim fakat çok kaba duruyor..:ckskc::acpsnr::snzdglsn:

P_20151121_191813.jpg P_20151121_194540.jpg P_20151121_194548.jpg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Bu markanin adi deda degilmiydi?:)

• Beğen
@Murat Cömez Otomatik düzeltme sağolsun deda yı eda olarak düzeltmiş bende dikkat etmediydim :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Beyaz gidon bandi cok şık olmuş , fren kolunu aliexpressten siparis verebilirsiniz orada minik kollardan var fiyatida 2-3 dolar . gidon bandini beyaz yapmaya korkmustum ben hemen kirlenir , surekli el altinda diye . sizin bant silinebilir gibi gorunuyor . fren kolunuz aslinda guzel sadece açısı işi bozmuş bnce .

Sonradan dikkat ettimde fren bacagi takılı degil , size uzun bacaklı fren lazim gibi gorunuyor.

@furkan.zaman

Teşekkür ederim, aliexpress ile ilgili çok şikayet olduğu için pek bakmamıştım, evet silinebilir gibi bende daha önce bu tip kullanmadığım için bilmiyorum gerçi :) Fren kolu henüz sabit değil yani gidon-tutuş hizasına göre ayarlıyayıp sabitleyeceğim. Fren bacaklarım var aslında da üzerindekilerin durumu kötü olduğu için yeni bacaklar vardı onları kullanayım dedim yenilerinde göbek vidaları vs. yok tek bacak şeklinde o yüzden takamadım henüz vidalarını yaylarını alıp takacağım pazartesiye kaldı mecburen.

Bugün eskicide bunun biankisinden buldum. 125 TL imiş .Fazla pas yoktu üstünde.

• Beğen
@Bisnev99
Resmi var mı hocam ? Fiyat uygun aslında alsaydınız keşke

Foto çekmedim. Pek alacak durumum da yoktu. Ama yenilenebilir gibi duruyordu. Almak isteyen varsa , İzmir Bornova mevlana mahallesinin eskicisindedir.

• Beğen
@Bisnev99

İzmirde otursam bakabilirdim ama Balıkesirdeyim malesef, yinede resmini çekebilirseniz bizimle paylaşırsanız sevinirim :)

@KBmotors
https://i.hizliresim.com/R9LQRG.jpg
https://i.hizliresim.com/bMAyXd.jpg
https://i.hizliresim.com/ZQgY0G.jpg
Eskici biraz tuhaf baktı fotoğrafını çekince.

• Beğen
Geri