KBmotors
KBmotors bisiklet garajı..
- Tepki
- 228
- İsim
- Barış YAVAŞ
- Bisiklet
- Pinarello
Bir mahalle bisikletçisinde vahim halde bulduğum bir klasiği satın almamla başladı hikaye.. Sepet takılmış jantların pasına, fren ayaklarına, crom aynakola gümüş sprey boya atılmış yarısı kadroya bulaşmış.. Alevli bir çocuk selesi takılmış, arka aktarıcısı kaybolmuş.. Vaziyet böyle olunca bende fixed e çevireyim dedim. Önce kadronun rengine karar verdim. (orjinali kötü durumda olduğu için boyayı söktüm malesef) Sonra boya sökücü ile kadroyu temizledim sonra astar, boya derken kadro bitti. Jantlar kullanılmaz durumda olduğu için alüminyum 28" duble jant çemberlerini aldım çarşamba günü jantlar gelecek ondan sonra sele ve tekli fren kolum kalıyor geriye şuan için yapılan işlemleri çekebildiğim kadarını paylaşıyorum sizinle (telefonum arızalı olduğu için ilk hali ve bazı işlemleri çekemedim malesef). Kadronun yeni halini toplanınca paylaşacağım merak eden arkadaşlar olursa biraz heyecan olsun
Şimdilik bu kadar, yorumlarınızı, önerilerinizi, sorularınızı bekliyorum mutlaka teşekkür ederim...
Açtığım bir konuda merak edenler vardı buyrun burdan takip edebilirsiniz @Murat Cömez & @massaget

Şimdilik bu kadar, yorumlarınızı, önerilerinizi, sorularınızı bekliyorum mutlaka teşekkür ederim...
Açtığım bir konuda merak edenler vardı buyrun burdan takip edebilirsiniz @Murat Cömez & @massaget