en fazla 75 yuro ya da 100 doları geçmeyin ...siz bu miktarları geçmediniz fakat yinede takıldı diyelim o zaman ebay daki alışveriş tutarınızı A4 kağıdına yazdırın ve bankanızdan alacağınız bu alışverişle ilgili dekontu gösterince gümrükçüler seslerini kesiyorlar.....
teşekkürler. daha önce ebaydan alışveriş yaptım dolar kuru oldugundan biraz fazla çıkıyor atıyorum 1850dolar olan kur ebaydan alırken 1950 oluyo yinede kargo ücreti olmazsa olabilir 20gün sabredecez artık
BC 1009 diğer modele göre daha çok kullanılan bir model diye biliyorum. İkisinin fonksiyonlarına baktığımızda ben pek bir farklılık göremedim açıkçası. Tolga Bey'in önerdiği Sigma 509 modelini şahsen önermiyorum. E-bay'den 22 $ = 41 TL'ye alacağınız ürünü yurtiçinde 50 TL civarına bulursunuz pazarlıkla 40-50 arası bir rakama yine alırsınız bu önemli değil. 509 modeli daha önce forumda çok tartışıldı ve ortalama hız bilgisini ne yazık ki göstermiyor. Bence alacaksanız ortalama hız bilgisi gösteren bir model alın. 1009 idealdir.
@Tamer KAMIŞLITamer bey cihazı kullanan biri olarak benden çok daha fazla tecrübeli ve gerçekten işi biliyor ben epey bir araştırdım 509 modelini ülkemizde 59 tl daha ucuza bulamadım....
yok kablosuz bir model düsünüyorum zaten. ingilizce bilen bir arkadaşı aradım da ceviri yaptı sagolasın sanırım bc 12.12 modelınde sıcaklık ölçme özellıgı var artık olarak
bc 12.12 modelini ve bc 1009 modelini netten araştırdım ve k.k taksit yapan ve en uygun olan site bıke&outdoor. sanırım buradan alacam.yardımınız için teşekkürler.
@Tamer KAMIŞLITamer bey verdiğiniz linkteki pedal bisiklet hakkında pek iyi yorumlar yok genelde ucuz fiyat verip sonradan %30 -40 zamlı veriyormuş google pedalbisiklet şikayet yazın çıkıyor hatta bizim forumdan bile agzı yananlar var .....