Daha önce kolumu köpek ısırdı, bir süre köpek korkusuyla mücadele ettim. Askerde köpek korkumu yendim ama bisiklet kullanmaya başladıktan sonra bisiklet üzerindeyken köpek korkum yine başlıyor.
Geçen hafta, sarıyerden Kilyosaya doğru yol aldım. Kilyos - Bahçeköy yol ayrımı var bilirsiniz. O yol uzunca tek şeritli orman yoludur. Ben değişiklik olsun bahçeköy ayrımından gireyim dedim. Lanet olsun girmez olaydım. Bakın abartmıyorum, Amerikadaki harlem sokağı vardırya filmlerde görürüz, her 100 metrede bir 5-6 şarlı gruplar halinde köpekler takılıyor.
Acayip korktum, köpekler bir saldırsa kaçacak yer yok. Ormanın ortasındasınız, ve köpeğin biri havlasa diğer diğer çetelerde toplanacak. Bende yine herkezin önerdiği gibi yaptım kazasız belasız atlattım.
Sanırım bisikletten inip, yanlarından korktuğunuzu belli etmeden yürüyerek geçmek işe yarıyor. Ama ne olursa olsun bir daha asla o yola tek başıma, özellikle bisikletle girmeyeceğim.
Edit // Bir işe yararmıydı bilmiyorum birşey olursa onunla kendimi savunurum diye korkudan orman yolu boyunca sol elimde uzun ağaç dalları ile bisiklet sürdüm

köpek korkusu neler yaptırıyor adama