Scudo Sports

İhtiyaç fazlası maşa ve deore lx fren grubu

Diabelica

Üye
Tepki
29
İsim
Emre Bingöl
Bisiklet
Specialized
Bu bölümde konu açabildiğim için buraya açtım.

Arkadaşlar elimde Mosso M5 28" hidrolik frene uygun düz maşa ve Deore LX sistem için ön arka frenler (Kolları hariç) mevcut.

İhtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. Bursa'da olan arkadaşlar önceliğim. Özlüce ' de ikamet ediyorum.

Telefonum 0 532 5027653 İsmim Emre.

Gerçekten ihtiyacı olan birisi olursa iyi olur. Alınıp satılması pek hoş olmayacaktır.

Fren setini Ordu'dan bir arkadaşa gönderiyorum. Maşa boşta şuanda.

Scudo
maşa amortisörlü olsa alabilirdim . geçen hafta maşam kırıldı

26 inch bisiklete takilirsa nasil olur acaba ? kiz arkadasima yaptigim bisiklette celik maşa var. saga sola tasimakta epey zorlaniyor bisikleti.

Bende mosso legarde 1521 var. V fren zoom amortisörlü maşa.Maşa sabit maşa yapmak istiyorum.Disk uyumlu yazmışsınız. V frene uyarsa maşayı alabilirim.Benden çıkan amortisörlü maşa beğenirse metehan beye gönderebilirim..İkimizinde işi görülmüş olur.

• Beğen
Tepkiler: metehan1502
heraklia sizin maşanız disk fren uyumlu değil sanırım :)

Bisiklet v fren ama maşanın disk frene uygunluğu konusunda bir fikrim yok. Nasıl anlayacağımı söylerseniz bakabilirim.

bu iki delikten varsa disk uyumlu demektir.

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    37,8 KB · Okunma: 20
Bu güzel davranışınız için sizi tebrik ederim. Benim de vaktinde yedek parça dağıtımı yaptığım zamanlar oldu. Endişenizi anlıyorum. Benim hediye gönderdiğim bazı parçalar malesef alan arkadaş tarafından satıldı. Dilerim gerçek anlamda ihtiyacı olan birisine denk gelir.. :)

IMG_20160729_194330.jpg
IMG_20160729_194330.jpg IMG_20160729_194340.jpg IMG_20160729_194357.jpg
İç tarafta iki bacakta da ikişer delik var

@Heraklia maalesef bahsedilen delikler onlar değil.

Bacağın alt kısmında bulunan iki adet çıkıntı. Bazı maşalarda bu şekilde, bazı maşalarda yana bakan iki delik şeklinde olur.

FB_IMG_1469811650087.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Üzüldüm. Uysaydı iyi olacaktı.

@Anonim

Bundan sonrakilerde o konudan devam ederim.

Ürünleri dün isteyen arkadaşlara gönderdim. Hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: amd
Geri