Scudo Sports

Ihlas bisan düzenleme

Vay be benimde vardı. Babam düşerim diye kız modelini almıştı beyaz renkli. Türkiye gazetesi vermişti. Fren teli sürekli kopardı. En sonunda fren kolu kırılmıştı.

Bu da arkadaşımınki hala kullanıyor :)

20180503_194158.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Geçenlerde yazlığa giderken yanımda bir çift jant götürdüm. Kendine geldi emektar.

(link)

(link)

(link)

Beyler bende bundan sıfır var mavi çok az kullanılmış depoda duruyor. 100 üzerinden 99,9 alır :)

• Beğen
İhlas deyince nedense tüylerim diken diken oluyor. Zamanında 8500$ (sekiz bin beşyüz dolar) paramın üstüne yattıklarından sanırım. Bu vesileyle söyleyeyim haram zıkkım olsun.

• Beğen
Tepkiler: RedFoX ve berberci
Ah bee bende de vardı bunun mavisinden. Kuponlar bitince ne heyecanla teslim almıştık. Salonda durmuştu bir kaç gün. Önceden aldığım aksesuarları takmıştım, incik boncuk binbir türlü zerzevat. İlerleyen aylarda teyp takmıştım, aero bar bile vardı, adını bilmiyordum o zamanlar boynuz diye almıştım. Yok yoktu üzerinde, saçma sapan bir alet olmuştu ama süper mutluydum :D

@mertznc hadi yaa onları parça parça ödüyorlardı bir zamanlar, üzerine de yattılar demek :(

• Beğen
Satmak isteyen varsa alarım toplamak isterim bisana bir hayranlıgım var hele ihlasa :D

Off be doksanlara gittim. Mahallede Ediz diye bir arkadaş vitessiz eski püskü bisikletini bana 20 milyona satmıştı. Onda da bu bisikletin aynısından vardı vitesli bisikletler pek yoktu bizim bölgede hayran hayran bakardık. Rengi o sele altından kranka giden borudaki desen falan aynı. Süpermiş ya ben görsellere biraz daha bakayım :)

@SamiKayhan teşekkürler , bisikleti ters yatırıp lastikleri çevirdim sonra spreyi yanağa tutup sıktım

Geri