Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@Mhmm@ remove device seçeneğiyle bir defalığına seçili modeli silmeyi dener misin?
Sonraki aşamalar sırasıyla:
Cihazın bluetooth bağlantısını aç, ekranda searching yazısını gör
Telefonda bluetooth, veri ve konum özelliklerini aç
igp uygulamasına gir, connect device kısmına geç, hangi cihaza bağlanmak istiyorsun diye soracak, cihazını seç
bağlanamadıysa uygulamadan çık ve aktif uygulamalar listesinden uygulamayı kaldır
bir sonraki bağlantıda %99 bağlanmalı, olmazsa bağlanana kadar bir üstteki seçeneği tekrarla :krktm:

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
belkide yazılmıştır okumadım tüm sayfaları açıkcası ama benim tek sorunum süre ile.otopause yaptığı halde tüm zamanı aktarıyor şöyle ki 1 saat 32 dk sürdüm diyelim 1.37 dk olarak aktarıyor bunu nasıl önlerim fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim herkese ii günler saygılar..

@Cüneyt TURAN her kayıt noktasında zaman damgası kaydediliyor. Tüm cihazlarda da format aynı. Aktif süre ve toplam süre buna göre hesaplanır.

@Mhmm@ abi Xiaomi saati nabız için igs618te başlayabiliyor muyuz

Bugun işe giderken igs618 fırladı o_O İGS618i aldıgım zaman ilkdikkatimi çeken yer tırnaklarıydı. Dedim bu tırnaklar sabıkalı,bakalım ne kadar dayanıcak? 4 ay dayandı :D 2.sahibiyim oda aliden geçen yıl almış, sonuçta 1.5 yıllık bilgisayar fakat arkadaşta çok kullanmamış.Yol bilgisayarın historysine alır almaz baktıgımda yaklaşık 800km civarı kullanıldıgı gosteriyordu. Çizik olmayan yepyeni bilgisayar tabi silikon kılıfsayesinde çizik almadı fakat kılıfı ezildi. Kılıf olmasaydı çatlamıştı muhtemel.. Bu tırnakları hiç sevmedim bi onceki meilan saatte aynı şekilde kırıldı yolda giderken, o zaman farketim yakalamıştım. Sigma bc1009 ilk yolbilgisayarımdada tırnakları buna benzer oda çatlamıştı.

Videoda gordugnuz gibi yolbilgisayarı duzeltiyordum bi tuhaflık var dedim, nedne yan durdu diye, meger tırnak kırılmış, ilk kasiste fırladı.. Aliexpresi arastırcam alt kapak varsa eğer.. Yoksa vidalı tipe çevircem, çevirip sıkcam bilgisayarı en sağlamı :D Kullanan arkadaşlarım buna dikkat etsinler, şans eseri araba yoktu yoksa 1000liralık saat ezilicekti..

@Burak B. hocam geçmiş olsun bende de igs10 var yeni aldım bi arkadaştan ama bana geldiğinde tırnağının biri kırıktı tabi denerken diğerini de kırdım :S. çözdüm ; siyah cırt cırtı havya ile erittim tırnakları yapmaya çalıştım, oldu da şuanda o şekilde kullanıyorum normal takıp çıkartabiliyorum. yol da denedim 4 5 tur yaptım henüz bi sıkıntı çıkmadı. Ayrıca bu hafta Mtb ye taktım 3 saatlik bol patikalı ve hızlı şekilde tur yaptım. nazar değmesin sağlam hala, ama bi şey olur mu diye de sürekli gözüm onda. Arka kapak bulursan buraya da link atarmısın ben de bulursam alacağım ne olur ne olmaz sonuçta yama yaptık bi yere kadar tutar diye düşünüyorum.

@Bymacman Dileğin için teşekkür ederim, malesef bulamadım.. Hiçbir yerde alt kapağı bırak igpsport marka olarak yedek parça bulunmuyor. Garmin aynı sistem kullanıyor fakat onun alt kapağı satılıyor :) Dediğin yöntemi meilan'a yaptım, havya yerine 502 yapıştırıcı ile dikkatlice taşırmadan, cımbız ile yapıştırdım ve 1 seneye yakın o şekilde kullandım. Ama şöyle bir durum var meilan hafif, igsler agır kalıyor, oyuzden dikkat et tekrar çıkabilir yerinden.. Garantiye alma amaçlı güvenlik ipi vs yapabilirsin, kırılırsa ip düşmesini engeller en azından.. Kılavuz yuva araştırcam, gerekirse tornacı arkadaştan kılavuzlu kilit yaptırcam. İgs618i takarken 3-4 tur çevire çevire takarım, en güvenlisi :)

• Beğen
Tepkiler: Bymacman
@Burak B. Fotoğraf ini atayım hatta eve geçince sanki oldukça sağlam duruyor inşallah kırılmaz dediğin olaya da bı bakacağım. Çok sabitlemek istemiyorum çünkü MTB de de kullanıyorum o yüzden.

İlk defa tırnak kırılması olayını burada okudum
Ben de igs 10 kullanıyorum 13 ay-1925 km olmuş.
Tırnakların kırılmasını önlemek için yapılabilcek bir şey var mı?
Kutudan çıkan gidon aparatı ile kullanıyorum acaba bu tırnak kırılması uzun aparat ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?

Arkadaşlar selamlar, igs 10 kullanıyordum ki pili öldü :) 1 saat bile açık kalamıyor. igs 10'un pili değişiyor mu? Değişmiyorsa igs 618 alınır mı?

@Kadir KARADEMİR sıfır aldıysanız satıcıyla bağlantı kurun ve durumu anlatın bence.

@Burak B. Fotoğraf ini atayım hatta eve geçince sanki oldukça sağlam duruyor inşallah kırılmaz dediğin olaya da bı bakacağım. Çok sabitlemek istemiyorum çünkü MTB de de kullanıyorum o yüzden.

Bende 2 bisiklete kullanıyorum dolasıyla tamir etmeye karar verdim. Alt kapak satılmıyor ve kırılan tırnakları buldum. 502 ile yapıştırdım ve her tırnağa 2 şer adet çelik tel geçirip kaynak yaptım. Eskisinden sağam oldu :) Çatlasa bile esnemez çelik teller tutar.. Fotografları ekliyeyim.

WhatsApp Image 2020-05-13 at 20.26.36.jpeg

@Kadir KARADEMİR Her elektronik cihazın pili değişir (telefon hariç) piller standarttır 3.7volttur. Sadece kapasite değerine ve pil ölçülerine dikkat etmen yeterli. Aliexpresste bolca pil var, türkiyedede vardır fakat fiyat 2-3 katı olucaktır. igs618in tırnak onarımı için alt kapağı açtım ve pili 1200mah degerinde oldug ogrdum, standart pil :) Fotografın bulanık olduguna kusura bakmayın, telefon geç çekmiş..

WhatsApp Image 2020-05-13 at 20.26.35.jpeg
Ben de igs 10 kullanıyorum 13 ay-1925 km olmuş.

ocakta Satın aldıgımda 800km civarıydı ve sıfırladıgımdan beri 1600km kullanmışım nisana kadar patladı :) Şans işi bu tırnaklar, arada kontrol etmekte fayda var, kılcal çatlak varmı vs diye

Bugun işe giderken igs618 fırladı o_O İGS618i aldıgım zaman ilkdikkatimi çeken yer tırnaklarıydı. Dedim bu tırnaklar sabıkalı,bakalım ne kadar dayanıcak? 4 ay dayandı :D 2.sahibiyim oda aliden geçen yıl almış, sonuçta 1.5 yıllık bilgisayar fakat arkadaşta çok kullanmamış.Yol bilgisayarın historysine alır almaz baktıgımda yaklaşık 800km civarı kullanıldıgı gosteriyordu. Çizik olmayan yepyeni bilgisayar tabi silikon kılıfsayesinde çizik almadı fakat kılıfı ezildi. Kılıf olmasaydı çatlamıştı muhtemel.. Bu tırnakları hiç sevmedim bi onceki meilan saatte aynı şekilde kırıldı yolda giderken, o zaman farketim yakalamıştım. Sigma bc1009 ilk yolbilgisayarımdada tırnakları buna benzer oda çatlamıştı.

Videoda gordugnuz gibi yolbilgisayarı duzeltiyordum bi tuhaflık var dedim, nedne yan durdu diye, meger tırnak kırılmış, ilk kasiste fırladı.. Aliexpresi arastırcam alt kapak varsa eğer.. Yoksa vidalı tipe çevircem, çevirip sıkcam bilgisayarı en sağlamı :D Kullanan arkadaşlarım buna dikkat etsinler, şans eseri araba yoktu yoksa 1000liralık saat ezilicekti..
Bu tür kazalar için en güzeli emniyet ipi. Garmingillerin kutudan çıkıyor, varsa mutlaka kullanın. Tamam ,özellikle işe gidip gelmelerde tak çıkar ek uğraş ama böyle kazalara en güzel çözüm.

Geri