Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

(link) bizim çinli kardeşlerimizin İGS618 i nereden arak yaptıklarını sonunda buldum. Tam tersi de olabilir net bilemiyorum kimseyi zan altında bırakmayalım. Sayfa 20 deki gibi bir arayüz gelebilir belki yeni güncelleme yapılırsa.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
selamlar kısmet olursa gran fondo antalya yarışına katılacağım igpsport 618 yol bilgisayarına yeni yeni adapte oluyorum siteden rota yükselti bilgilerini içeren kml uzantılı dosyayı indirip yol bilgisayarının içine attım fakat dosyaya ulaşamadım acaba kml uzantısını fit e mi çevireceğiz bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlarımın desteklerine ihtiyacım var şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

@haruncoskun GPX uzantılı doya olması lazım yada fit. (link) dışa aktar GPX yapmanız yeterli. (link) yada buradan. Sonrasından biliyorsunuz zaten.
Uzantı çevirmeye çalışmayın direkt buradan GPX şeklinde dışa aktarın.

@haruncoskun GPX uzantılı doya olması lazım yada fit. (link) dışa aktar GPX yapmanız yeterli. (link) yada buradan. Sonrasından biliyorsunuz zaten.
Uzantı çevirmeye çalışmayın direkt buradan GPX şeklinde dışa aktarın.
Çetin onunda denedim ise yaramadı malesef igpsport klasörünün içinde 3 klasör daha var activite navigasyon ve user hepsinin de içine attım malesef olmadı 🤔

Son düzenleme:
Türkçe karakterlere de dikkat edin. Eğer Türkçe karakter varsa dosya cihazda görünmüyor...

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Navigasyon klasörüne Türkiye map ı ve Antalya nın gpx ini attım tıkır tıkır çalışıyor tekrardan teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selamlar Bisikletforum ve igpsport camiası nasılsınız. Umarım iyisinizdir.

Uzun zamandır tur yapmıyordum sadece işe gelip gitmek için bisiklet kullanıyordum. Ama aydan aya veri transferi yapıyordum bazen sıkıntı oluyordu kablo ile yapıyordum. Ancak bi kaç aydır cihazı kullanmıyordum bisikletin kulağı kırıldığı için. Nihayet kavuştum bisiklete ilk turumunda 50 km lik bir başlangıç la yaptım.
Ancak bluetooth ile senkronizasyon yapamıyorum bir türlü bağlanmıyor bildiğim bütün teknikleri denedim ama olmuyor durum sizde de böyle mi.
Bir haftada bir kere başarabildim bağlantıyı o da şans eseri herhalde :ssrtcbya:.
Ekran görüntüleri aşağıda
Screenshot_20200224_092047.jpg
TELEFON CİHAZI GÖRÜYOR
Screenshot_20200224_092030.jpg
YENİ EKLEME SAYFASINDA DA MEVCUT
Screenshot_20200224_092124_com.igpsport.globalapp.jpg
LÜTFEN CİHAZA BAĞLA MİNVALİNDE Bİ UYARI

Resmen saçmalık siz ne düşünüyorsunuz.

Bazen sorun olsada genelde sorunsuz. Uygulamayı kaldırıp yeniden kurdunuz mu?

• Beğen
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Mhmm@ o zaman Çinli hastalığına kapılmış olmasın 😎😉😁😇

• Hahaha
Corona benim cihazı da vurdu desenize
En son aklıma gelen Telefon Android 10 ondan mı aceba

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Corona benim cihazı da vurdu desenize
En son aklıma gelen Telefon Android 10 ondan mı aceba
Bazen benim garminde aynı sorunu yapıyor. Sorunu telefonun bluetooth ayarlarından eleştirmeyi kaldırıp yeniden eşleştirme yaparak aşıyorum. Denemekten zarar çıkmaz birde bu yolu dene :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Cihaza da hiç güncelleme gelmedi bir yıl olacak. Uygulama desen zaten aynı tırt 😊
Azcık üzerine çalışılsa tadından yenmez 😎

Geri