Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@fatikngage
Teşekkür ederim daha iyiyim psikolojik açıdan sorun kalmadı dün bi 9 km yürüme koşma karışık spor yaptım bugün de işe bisikletle geldim bisiklet bilgisayarım yok ama olsun yola bakıyorum artık kadansa nabıza, hıza, eğime saate bakmaktan sürüşe odaklanamıyormuşum ben biraz iş ev takılayım

Scudo
Öncelikle çok geçmiş olsun diyerek forumdaki ilk mesajımı yazmış olayım.
Ben de 618'i alıp kullanalı epey oldu, simdiye kadar parasının hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum.
Karar verme aşamasında bu başlığı günlük takip ediyordum, ve adam akıllı bir sorun olmadığını görünce tereddütsüz tercihimi bu yönde kullandım.
Simdiye kadar kullanımımda tek sorun olarak söyleyebileceğim şey maks.hız ölçümünde bazen sıkıntı olabildiği. O da sanırım alt gecit veya tünel gecislerinden kaynaklaniyor, mesela son turda maks.hızı 141km/h olarak kaydetti. Canımı sıktı bu ölçüm fakat stravaya attığım zaman maks.hızın duzeltildigini gorunce icim rahatladı.
Ve yine igpsport618 kendini affettirdi ?

Hız sensoru bu işleri en aza indirgemek için. Çok yoğun yüksek enerji hatları olan yerler, bol ağaçlıklı alanlar, tüneller sıkıntı oluyor ne yazık ki.

Sürüş esnasınsa bana hiç max hız anormalliği olmadı ben de speed sensörü çıkarttım koydum kutuya seneyen trainer falan kullanırsak o zaman işim olur diye düşündüm

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@rkurtcu şükürler olsun iyiyim sağol

191712
Bu sene bu rotayı bir günde tamamlayacak kondisyona gelebilirsem inşallah seneye Trans Anatolia Bike Race adayı olurum :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
@trainspotting35

Hız sensöründen alıyor veriyi bende de. Ama açık alanda hic olmazken kapalı alanlarda yapiyor sanki,
Anlasilan sadece bende olan bir durum
Bakalım devam edecek mi ileride de?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Ben hiç igs618 de böyle bir sıkıntı yaşamadım. İçindeki kayıtları yedeğe alıp bir reset atmayı deneyebilirsiniz. Bir de alt menülerde speed sensör yes or no gibi bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam onu seçtiniz mi acaba. Tekerlek çevresi düzgün girildi mi?

• Beğen
Hız sensörsüz çalıştırmayı denediniz mi? Sıkıntı belki de hız sensöründendir.

• Beğen
Bende de 2 defa 115km\s hızları kaydetmiş, ama en fazla 60-80km\s hızlarda idim.
Veri atlaması olabilir arada normal bence. Kaç saatlik sürüş olmuş toplam 2 kere yanlış veri ölçmüş çok değil?

Yalnız şu igp uygulaması çok boş. Neredeyse hicbir anlamlı veri analizi yok!

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana igsport cihazından örnek bir rota dosyası gönderebilirmisiniz kadanslı, nabız verili çok kısa bir veri dosyası varsa memnun olurum.

• Beğen
@fatikngage
Hocam kusura bakma ben unuttum aksiyon kamerası aldım biraz onla uğraşınca aklımdan gitmiş mail adresi ver hemen atayım

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Merhaba arkadaşlar. Kayseri'de bu sabah kar yağdı, yollar ıslak. Zaten bisiklet bilgisayarımı iş yerinde unutmuşum, saat hiç tat vermiyor artık, telefon aklıma bile getiremiyorum, kayıtsız sürüş! o da ne ola ki ?.
Saatin şarjı nabız bandıyla kullanırsam 50 km lik bir turu bile tamamlayamaz gibi hissettim. Bir şekilde igs618'imi faal hale getireceğim. Gerekirse koli bandıyla ?.

@Mhmm@
%100 şarjlı aynı donanıma sahip(?) amazfit pace 5 saatlik sürüşe izin veriyordu. Oda ekran ışığı, titreşim, bluetooth vs gibi ayrıca güç harcayan özellikler kapalıyken. Silikonla şimdilik idareten tutucuya sabitleseniz 618?

• Muhteşem
Yarın elektrik bandıyla deneyeceğim bakalım olacak mı slikon bulamam hemen ama onu da deneyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Mhmm@
hocam cihazı kutudan çıkan aparata yapıştırıp aparatı da gidona lastikleri ile yerleştrilmeyi düşündünüz mü

Garmin cihazlarda ip takma yeri var titreşim sonucunda cihaz düşerse terki diyar eylemesin diye ben baktım baktım igs618 de öyle biryer göremedim. Eğer bir zihni sinir projesi varsa bununla ilgili paylaşım bekliyorum.

@trainspotting35
hocam koruma kilifi alınıp koruma kilifina bir ip çözümü yapilabilir bence,igs10 bana ulasmak uzere lakin gümrükte 1-2 dolarlik ürünlere vergi gelmesi ve didik didik etmeleri yüzünden kilif soparis etmekten vazgectim ben de bir çözüm ariyorum

Buradan da aydınlatayım 1-2 dolarlık ürünlere vergi gelmedi. Daha önceden gümrükten kontrolsüz şekilde birçok ürün geçerken şimdi kontrol süreci başladı. Bu süreçten kaynaklı ürünler hem geç geliyor hemde 5,2 tl gümrüğe sunma işlem bedeli çıkıyor. Ekstra bir vergi değil.

Geri