Aslında IGS618 yerine direk IGSSPORT diye açılsa, yani yarın öbürgün üst model terfisi yapacak olan veya alt modeli kullanan arkadaşlarda IGS kullanıcıları olarak klub girişi yapabilir
Ben dün yazdın zannettim hocam. düzenleriz zaten igpsport da şart değil sadece vesile maksat muhabbet )
Telefonun tarayıcısından beceremedim bugün eve de gidemiyorum admin yetkisi vardı dün katılan arkadaşların kulubun adı değişibiliyorsa "iGPSPORT Kullanıcı Kulübü" olarak değiştirelim. Değişmiyorsa yolun başındayız @bilalfidanboy hocam siz açın katılalım
Cengiz hocam sizin 4 igpsport cihaz ve 4 bardak çay olan bi fotoğrafınız vardı kulüp simgesine koyarsanız daha güzel olur şimdiki foto da güzel ama bizden değil @trainspotting35
Bilal Hocam Erciyes'in iki tırmanış rotası var bence geldiğinizde iki tarftan da tırmanın biri kayseriden Erciyese diğeri develiden erciyese
Kayseriden erciyese çıkınca develiye muhteşem bir iniş var sonra develiden erciyese çıkarsınız eğimi ilk tırmanış kadar zor değil ben bile çıktım sizin kondüsyon iyi maaşallah ikisini yapabilirsiniz. Sonra şehre bir iniş daha var orda daha dikkatli olmak gerek virajlı epey
Yok efendim koca koca Garminler ağlıyordu elevationim nerede diyordu. O kadar para verdim diyordu sahibi. Çetin eğer segment takibi yapmiyorsaniz garmine gerek yok diyordu. O kadar para vermeyin diyordu.??