Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Arkadaşlar bu aletin bluetooth bağlantısında sorun yaşayan var mı? Ben bir türlü rahat bağlanamıyorum. Yapmadığım şey kalmadı. Bir iki kere bağlanabildim şimdiye kadar. Telefondan mı kaynaklı acaba? Telefon Venus Z10 Cihazda yazılım güncelledim, son versiyon yüklü. Önceki sayfalarda anlatıldığı gibi bluetooth önceden açılıyor, telefondan program açılıyor, internet açık vs. vs. her şey tamam. Yine de bağlanamıyorum. Öyle yapıyorum olmuyor böyle yapıyorum olmuyor nedir bu işin sırrı esrarı var mı bir püf noktası?

Ben sürüşüm bittimi save yaptıktan sonra cihazı kapatıyorum, sonra açıyorum. Telefondan bluetooth'u açıyorum, sonra uygulamayı açıyorum. sorunsuz bağlanıyor. İşlemden önce İGPSPORT uygulama geçmişinde bulunmayacak, uygulama geçmişinde olursa sorun çıkarabiliyor, geçmişi kontrol edebilirsin.

1. Cihazın BT bağlantısını aktifleştir.
  2. Telefonda BT + veri/kablosuz + konum servislerini aktifleştir.
  3. Telefonun geçmiş uygulamalar kısmını temizle.
  4. Telefonda igpsport uygulamasını açıp cihaza bağlanma seçeneğine dokun.
  5. Uygulamada connecting yazmaya başlıyor. Uygulamayı dikkate almayın, cihaza bakın. Uygulama bağlanmadığını sanabiliyor, cihazda "connect" yazdıysa bağlanmıştır.
  6. Uygulamada connected yazmasa, connecting... şeklinde görünse bile, sync seçeneğini seçerek senkronizasyonu başlatabiliyorsunuz. :ssrtcbya:

Bağlantı problemimizle ilgili 5 dakikalık bir çırpınma videosu çektim yanlış yaptığım şeyler hakkında yorumunuzu bekliyorum.

@Özcan.
Abi tam da bunları yaşadım komik oldu birazdan atıyorum videoyu

@Özcan.

hah buralar önemli belki benim derdim bu. Hep connecting...te takılıyorum, sync yapacağım bakalım orayı göz ardı edip...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Benim de anlatmalı ilk videom oldu ben de mıymıntılık yapmış olabilirim ?, cihazı seviyorum ama ne yalan söyleyim şu olayı çözmeleri lazım ya da @Özcan. Abinin yazdığı listeyi çeklist diye gidona mı yapıştırsak.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Android uygulama ile ilgili bir sikinti olabilir mi? Bende 10 modeli var. Herzamanki gibi kayit yapmama ragmen bazen uygulamayi acinca syc edecek bir kayit yok diyor ve benim mis gibi kayitlarimi yok ediyor. Kafayi yiycem. Yazdim mail ile duzgun bir cevap ta alamadim. Manuel kayit girmek durumunda kaliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mhmm@
Cihazdaki bluetooth bağlantısını sadece aktarım yapacağınız zaman aktifleştirin. Diğer zamanlarda kapalı olsun.
Hem bataryayı, hem işlemciyi boş yere meşgul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca verdiğim bağlantı sıralamasının dışına çıkınca senkronizasyon işleri karışıyor :)

Az önce siparişlerimin sonuncusu olan gidon bağlantı aparatı elime geçti. Bu seferki Small Packet Plus gönderisi nazlı çıktı.
Takipsiz deniyor ama TR posta ofisi kabul aşamasına kadar takip edilebiliyor SPP'ler. Takip burada son buluyor diye yazıyor.
Üç haftadır teslimatı bekliyordum. İş adresimi vermiştim, sabah işyerimin 100 metre ilerisindeki fabrikadan aradılar. Sizin adınıza bir gönderi var, yanlışlıkla bize bırakmışlar dediler :ssrtcbya:
Takipsiz SPP olunca özellikle sinir etmek için mi yapıyorlar nedir :D

187677

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun vergi çıkmadı galiba. Bu çocuk adamlar seviyor bizi.

Geri