Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

13 kasımda gearbest ten verdiğim sipariş 21 aralıkta elime ulaştı. Bugün deneme sürüşümü yaptım igs10 dan sonra çok kaliteli geldi. Yalnız aynı gün aliexpress ten verdiğim kılıf hala ulaşmış değil. (takipli olmasına rağmen)

Scudo
@Gökhan A.. small packet.service ile.gonderiyorlarsa 35-40.günü gözden çıkartın. Ben small paketle sipariş vermemeye özen gosteriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Gökhan A.. Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.

Takipte nerde görünüyor?
Benim hız sensörü Çin'den İstanbul'a İstanbul'dan da Ağrı'ya gitmiş. Kayseri hedef bakalım gelecek :)

@Mhmm@ garminlerde bilgisayar üzerinden antrenörümüz antrenman oluşturup connect ile cihazlara gönderiyor . Aynı özellik bu cihazdada olabilir mi . Yada kayıtlı test modları oluyor treshold vs o anda çevirmen gereken kadans , süre , nabız vs hepsini gösteriyor sana . Bu cihazdada varsa garmine o kadar paralar vermeme gerek kalmaz

• Beğen
@Ahmet açıkgöz
Öncelikle cihazın yazılım noktasında garmin kadar iyi olmadığını öğrendik bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.
Ancak cihaz bireysel kullanıcı için gayet stabil veri sağlıyor. Nabız, hız, kadans gibi sensörleri başarılı şekilde destekliyor. Yükseklik verisi tutarlı, GPS bağlanma hızı çok iyi bunlar güzel tabi işin fiyat boyutunu da düşündüğümüzde alınabilir bir cihaz. Ben en fazla gran fondo koşarım deseydin yeterli cihaz.

Ancak antrenör, antrenman diyorsun ekip çalışması... Bu işlerde sana tavsiye verebilecek bilgi birikimine sahip değilim.

Foruma yeni kayıt olmuşsun, hoş geldin aramıza. Bu forumda sana yardımcı olabilecek çok kıymetli arkadaşlar var.

@Mhmm@ foruma sırf bu soru için kayıt oldum normalde benim işimi herhangi bi kablosuz km saatidr görüyordu ancak , antrenörüm antrenmanları yazdığında takip etmem ve uygulamam zor oluyor . Garminlerde direk cihaza gönderiyor o günkü antrenmanı ve cihaz sana kaç dk boyunca kaç kadans , nabız , yokuş-düzlük hepsini gösteriyor ve programdan şaşmadan antrenmanı tamamlamış oluyorsun . Bu konudan çok faydalı ancak türkiye şartlarında bi öğrenci olarak fiyatı beni zorluyor alternatif olarak bu ürünü buldum ancak dediğim özellik yoksa normal bi km saatinden hiçbir artısı olmaz benim içinn bu arada zaten granfondo koşuyorum

• Beğen
Kılıf ve cihazı aynı gün, cumartesi günü teslim aldım. Pek inceleme şansım olmadan dünkü sürüşte kullandım. Gayet güzel ve kullanışlı bence.
Sormak istediğim bir şey var.
Sürüş sırasında üstte gpsin bağlı olduğunu gösteren sembol sabit olarak çıkmıyor. Ve saat de görünmüyor. Onun yerine üç nokta mevcut. Sizde de böyle midir yoksa ayar mı ister?

@volkan ismail Güle güle kullanın sayfalara gps gücünü ve saati atayabiliyorsunuz. Başka bir alternatif kapama tuşuna 1 sefer bastığınızda 3 seçenek çıkacak karşınıza menü-save-exit menüyü seçerseniz ilk ekrana atacak sizi orada görebiliyorsunuz. Ben sayfalardan birine atama yaptım daha rahat oldu.

• Beğen
Konuyla pek ilgisi olmasa da paylaşmak istediğim bir husus var.
Eşimin ve benim kredi kartım var ve genelde eşimin kartını kullanırız.
Kendi özel işlerim için kendi kartımı kullanıyorum.
İnternet üzerinden yaptığım alışverişlerinde sanal kartı kullanmaya özen gösteriyorum.
Aliexpress ve gearbest sitelerinden İGS50E ve sensörlerini aldım.
Biraz önce bankadan aradılar kartım güvenilir olmayan yerlerde kullanıldığından dolayı bloke edilmiş. Sonrasında sms de geldi.
Bloke edilen kart sanal kart bu arada.

Alışverişlerinizi kredi kartlarıyla yaptıysanız bir kontrol edin derim.

• Beğen
@salih67Kartınızı İnternet alışverişi yapacağınız zaman, alışverişe açın. İşiniz bitip alışverişi tamamlayınca kapatın. Bilginiz dışında birisi sizin kartınızla alışveriş yapmaya kalkarsa, bankadan sms gelir, kattınız İnternet alışverişine kapalı olduğu için işleminiz gerçekleştirilememiştir şeklinde. O zaman anlık olarak anlarsınız ne oluyor ne bitiyor. Bankayı arayıp sorarsınız kaç TL nereden deneniyor

Bu arada sordunuz mu bankaya kim nereden kaç lira çekmek istiyor? Bir sorun bakalım ben de merak ettim. @salih67

• Beğen
@salih67 Ben de sanal karttan almıştım Gearbest igs618 sonrasında iptal ettim hiçbir problem yaşamadım. Aliexpress alışverişlerimi de bonus sanal karttan yapıyorum tam alışveriş yapacağım kadar sanal kart limiti atıyorum alışverişten sona bakiye 0 tl kalıyor bugüne kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım.

@Şeffaf Sanal kartı kullanıyorum ve ödeme aşamasında ne kadar tutacağını hesaplayıp, o kadar limit tanımlıyorum.
Limitim de kullandıkça azalan türden.

@trainspotting35 daha önce de belirttiğim gibi gearbest, aliexpress, tomtop wigle sitelerinden alışverişlerim oldu.
Şimdiye dek böyle bir durumla karşılaşmadım.
Herhangi bir maddi kaybım yok.
Sadece sanal kartım gitti, onu da bir işlemle açarım.
Kredi kartı bilgilerimizin ilgili siteler nezdinde gerekli özenle saklanmadığı gibi bir izlenim uyandığı için paylaşmak gereği hissettim.

Sanal kartta sorun yok kontrol ettim bilgi için teşekkür ederim @salih67

Geçen Cuma yanlışlıkla Ağrı'ya giden Nabız Sensörüm bugün Kayseri'ye gelmiş bir iki güne teslim olur inşallah. Pttkargo hatasını anlayıp çabuk reaksiyon göstermiş. Ancak müşteri hizmetleri bu süreçte beni hatalı işlemi yapan İstanbul Başakşehir PİM e yönlendirdi ama ulaşamadım, sonra kendim Ağrı Pttkargo Şubelerini aradım yine ulaşamadım. Bir iletişimsizlik var.

Nabız sensörü geldi ama çalışmıyor sanırım. Zaten paketleme iğrençti, içinden kullanma talimatı da çıkmadı ben bu satıcıya 1 yıldız verir siparişe olumsuz yorum yaparım.

IMG_20181226_144512.jpg

Geri