Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

3)sensörler ile bağlantı tepkisi gayet yerinde (kadansta ara ara kopmalar oluyor,o da belki bende öyledir herkeste olmayabilir 10 sn kadar o da problem teşkil etmiyor,) @bilalfidanboy Bilal bey pilini kaliteli bir pille değiştirin. (link) magene hız sensörüm bozuldu sandım dandik biryerden pil aldım halen sıkıntı devam ediyordu. Dün aldığım piller elime ulaştı hız sensörüm canavar gibi çalıştı. Son turumda da HRM sensörümde zaman zaman kopmalar oldu eve gelip pili değiştirince sorun kalmadı.

Scudo
@Mhmm@ @trainspotting35 @bilalfidanboy üşenmeyip cevap yazdığınız için ve verdiğiniz bilgiler için herkese çok çok teşekkür ederim. Kurcalaya kurcalaya öğreneceğiz:) 3M Süngeri takmakta fayda var anladığım kadarıyla ama sonrasında sökmek veya bisikleti yıkama durumlarda ne olur orası düşündürmüyor değil. Cihazın çalışma mantığı stravadan farkı yok anladığım kadarıyla başlatacan ve eve gelene kadar ona bırakacaksın. Bir de cihazın üzerinde gelen ekran bandını sökmedim üzerine de satın aldığım orijinal silikon kılıfını taktım bütünleşik bir koruma oldu. Sizce bant kalsın mı mahsuru olur mu?

@trainspotting35
@trainspotting35 cümleyi "pil" kelimesini görmeden ve atlayarak okuyunca ilk anda "hız sensörüm bozuldu zaten dandik bir yerden almıştım" gibi algıladım. Yahu adam bize dandik demiş diye bir yüreğim hoplaya yazdı :D

Valla ben ekran koruyucuyu orijinali gelene kadar hatta almasaymışımda olurmuş:) migrostan 6.90 liraya aldığım note 8 nano ekran koruyucu ile çözdüm. (makasla yada falçata ile birazcık el mahareti isteyen yöntemle) . Hemde iki adet :)

20181221_172859.jpg Toplanın yeni özellik geldi. Sürüş sırasında hız, kadans, sıcaklık gibi veriler için ayarlayabildiğimiz sayfaya kalp zone aralıklarımızı da ekleyebiliyoruz. @bilalfidanboy

@trainspotting35
Nasıl hesaplandığını ya da bunu anlatan bir linki de paylaşabilirsen dadından yinmez bir bilgi :harika:

Not: Hayın ceyarbest bir günü daha yedi. Siparişi 23 Kasım'da girmişim. Acele mi ediyorum acaba :confused:

@trainspotting35

Parayla sat bu bilgileri çok değerli bilgiler.
Yaaa bizim igs50E ile ilgili kimse bir bilgi paylaşmayınca bende buraya dadanıyorum. :hhhhhh:

@bilalfidanboy

Bende ekran koruyu olarak bisiklet kadrosuna zinrin alt kısmındaki yere zincir zarar vermesin diye yapıştırılan koruyucu bant ile çözdüm ama çizilmesin.. :hhhhhh:

Olmaya İGS618 Cihanda bir nefes İGS50e gibi :hhhhhh:

@Özcan. Abi cihaz eline gelsin ben sana özelden yardımcı olacağım merak etme şimdi cihaz elinde olmadığı için iyice kafan karışacak. Sen değerlerini manüel giriyorsun max ve min hrm yı aralıkları otomatik atıyor ama istersen sen de manüel girebiliyorsun.

@Mur@t_Ok Çinlilerden teklif bekliyorum Türkiye distuributorlugu için. Umarım distuributorlugu doğru yazmışımdır. Igs 130 diye ucuz model gelmiş. Bu da taze bilgi.

@trainspotting35
Nasıl yani igs130 mu hadi bakalım...
Diğerleri zamlanir o zaman

@trainspotting35 üstad bilgi için teşekkürler.
"Koruyucu jelatini yanlardan ve üslerden kestim" demiştim ya, aynen şöyle oldu. işçiliğe çok dikkat etmedim ama göstereyim.
IMG_20181221_202143.jpg
Uygulamayı şöyle yapıyoruz
Jelatini kestikten sonra muslukta bi güzel yıkıyoruz cihazın ekranını da nemli bezle siliyoruz "ben direk yıkadım" ama risk almayın. gerek yok. Sildikten sonra nemli ekrana ıslak jelatinimizi direk uyguluyoruz. Sonra yumuşak kenarlı kartvizit tarzı düz bir karton ile aradaki suyu kenarlara ittiriyoruz. Sonuç mikemmel.

Arkadaşlar; cihazda sürüş esnasında verileri kontrol ettiğimiz, özelleştirilebilir ekranlar var. Sayısını, hangi verileri içereceğini seçebiliyoruz. Bunu hepimiz biliyoruz zaten. Bişey yapalım ilk ekrana hangi verileri koyuyoruz. Diğer arkadaşlar puanlasın. Muhabbet olsun hem de en mükemmeli bulalım :)

IMG_20181222_174327.jpg
Benimki ile başlayalım mı :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar çeviri bitti sayılır. Biraz geç oldu ama cihazı birkaç gün kullanıp neyin ne olduğunu anlayıp ona göre çevirisini yapmak daha mantıklı geldi.
Çoğu yer spot bilgi olduğu için sağolsun arkadaşlar ilk gün %95'ini bitirmişlerdi. Onlara nasıl teşekkür etsem azdır. Takıldığımız birkaç yeri netleştirmek için bekledim.
Bazı kelimeler için ise halen tam anlamını bulmayan yerler var. Linkte eklediğim tabloda çeviriye destek olan arkadaşların da önerileri doğrultusunda öneri-1, öneri-2 ve öneri-3 kısımları var.
Değişiklik istediğiniz yerler veya daha iyi önerileriniz olursa buradan yazarsanız sevinirim.
Son hali için link ekliyorum.

(link)

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Geri