Scudo Sports

Igman'lar Buraya FotoĞraflariniz Ve Anilariniz

Scudo
@Onur Urfalı.

genelde bisiklet hız saatlerinde onda bir yani virgülden sonra 1 basamak oluyo

@shadow_biker26

ressim.net e gir oradan resmi boyutlandır ve 640x480 yap ve koymak istediğin resimleri tek tek seç ve hemen yükleye bas ve bekle sonra sana sayfanın altına doğru resimlerle birlikte adresler verecek resmin en üstünde forum code var onu kopyala ve mesaj yazdığın yere yapıştır bu kada inşallah yardımcı olabilmişimdir:)

amortısor fırst [push lock] 100 mm hava basınclı vıtes kolları shımano deore ( koldan vıtesden nefret ederım ) gıdon bogazı amoeba scud . orjınalının uzerındekı suntour xct cok dandık bır model ve bırhaylı agır begenmedım acıkcası bu bısıkletın goruntusune yazık edıyor

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
Buda benim igmanım zamanla daha çok foto ekleyecem 10 dk bile sürmedim :)
Mersinde oturuyorum bu işten anlayan bir bisikletçiye götürdüm vites takımı kötü değiştirecem zamanla.

(link)

• Beğen
:(( igmanımı deneyim dedim 300 m gitmeden 2 tekerimde patladı. neden derseniz yol kenarındaki çalıları kuru otları temizlemişler bütün dikenler uçarak asvalta saçılmış sonuç bir dünya diken tekerlere girdi :( ön çamurluğu alta takmışım onuda düzelttim üstten taktım tekere mesafesi arttı.

• Beğen
O kadar dikenden pek patlamaz bence igmanın lastiği bayağı büyüklerdi dikenler her halde :) Bence orada tekerin biraz fazla hava olmasıda bunu etkilemiştir ben daha 10 km felan yapabildim araya ramazan girince ama cam kırıkları üzerinde vs patlamadı geçmiş olsun :)Bu arada çamurlu araziye girmeyecekseniz yağmursuz havalarda o çamurlukları kullanmayın takıp sökümü pek zor değil zaten gereksiz fazlalık oluyor kuru zeminde ...:)Bu arada hayırlı olsun ...

• Beğen
teşekkür ettim. çamurluğu maksat sportif görünsün diye taktım biraz hevesimi alım çıkarırım :D bu arada bizim burdaki bu dikenler yuvarlak gövdesi var yerde dimdik durmasını sağlıyor ve kurumuş çok sert bir tanesini aldım tahtaya sapladım çivi gibi :) sorun değil ilk patlaklarını almış oldu :)

• Beğen
Salcano igmanım için bu aksesuarları sipariş ettim. yakın zamanda ise SRAM TWİSTER X7 9 lu (twister yerine triger olacak) vites setini değiştircem. başka önerisi olan varsa paylaşsın.

1 x S-Sun SS-L321 L Bisiklet Arka Lambası 31,49YTL
1 x Sigma 1009 Bisiklet Km Saati 53,14YTL
1 x Scott Comp Nylon Suluk Kafesi 31,49YTL
1 x Sedona Kısa Bisiklet Pompası 15,74YTL
1 x Gıro Skaylıne Tıtanıum Sılver (SPOR) 69,28YTL
1 x Scott Comp Suluk 0.75 17,71YTL
1 x S-Sun SS-L120W Bisiklet Ön Lambası 35,42YTL

• Beğen
bu gün sipariş ettiğim aksesuarlar geldi hepsini taktım ve kısaca yorumlarımı yapayım.
--arka lamba çok pratik çıkarılıp takılabiliyor montajı kolay ve şık.
--km saat oldukça sade ve beklentileri karşılıyor benim jant millerim yassı olduğu için montajda çook zorlandım.(su geçirmez)
--suluk kafesi çok şık duruyo kullanışlı.
--pompa iyi kullanışı çok kolay ve bisiklet üzerine suluk ile birlkte montaj ediliyor.
--kask şık ayar sistemi iyi fakat pahalı..
--suluk iyi şekil olarak bisiklete uyum sağladı.
--ön lamba montajı kolay ışığı yeterli su geçirmez ve boyun askısı ile birlikte geldi.

bisiklet genel olarak iyi yaklasık 25 km yol yaptım max 40 km hıza ulaştım. ama şanssızlığım üzerimde arka teker eve dönüşte yine patladı. heryerde diken var burda :(

• Beğen
@shadow_biker26

hayatımda bisikletle ilkkez şahin tepesi gibi biryere gittim. merkezde saatlerce bisikletle dolaşabilirim sorun yok. ama şahin tepesi sürekli yokuş ve çok dik. hiç düzlük yok. bir süre sonra insanın bacak+cigerleri yetmiyor.... ki sadice ben böyle degilim. yanımdaki 2 kişide benim gibi bir süre sonra inip yürümek zorunda kaldı. gittigimiz yerde şahin tepesinin en üst kısmı sanırım. o tarafları pek bilmiyorum. ama şelale parka tepeden bakıyor :)

Geri