Scudo Sports

İett şoförünün bisikletli yolcuya zorbalığı

Scudo
Sürücünün tutum ve davranışları işini kaybettirecek cinsten..
Şikayet edilip hesap sorulmalı.
Görgü tanıkları varsa olayın başlangıcı da iyice irdelenmeli..Bisikletli hanımın kayıt yapmadığı anlarda neler yaşandığı çok önemli..

Ekrem İmamoğlu başkan seçildiğinden beri otobüs şoförlerinde ciddi bir düzelme gözlemledim. Çok daha kibar oldular. Bayramlarda bile otobüse binerken bayramınız kutlu olsun deyip gülümseyenler vardı. Böyle kirli çürük ve adiler arada kalmışlar gözükmemişler anlaşılan. Bu adamın işine derhal son verilmeli. Maganda diyor ki varsa kanun göster. Be ayı! bir kanun varsa sen bilmek zorundasın çalışan sensin!

@seko35.50 usta video 3 kısımdan oluşuyor. Ama sanki önceside var. Ama ne olursa olsun tavır ve üslup yanlış, iki taraf içinde üzücü bir durum. Şoför abiye tekrar gelicek olursak gece vakti bir bayan alsan ne olur, araç zaten boş ne diye dertsiz başına dert alıyorsun değdimi? Direksiyonada yayılmış keşkül gibi 😂😂😂

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Görüntülere göre olması gerken yapılmış.
2. Kısım şoför bisikletlileri alkol alırken görseydi otobüse Almaya bilirdi çünkü kabahatler kanununa göre ulu orta alkol almak suç. Kadın "alkol aldığımı nerden biliyorsun ağzımda maske var nasıl kokusunu aldın" diyor demekki alkol alırken görme yok! Alkollü kişi sarhoş değilse yani ne yaptığını bilecek kadar ayıksa bu otobüse almama gerekçesi olamaz. Bisikletler var bisiklete binen kişi sarhoş olabilir mi? Sarhoşken bisiklete binilebilir mi?

Yok ya şoför haksız. öncesine sonrasına gerek yok. Bence tabi.

Gereken yapılır inşallah. görgü tanıkların da dinlemek lazım.

Merak ediyorum, acaba bu otobüs şoförü hayatında daha önce, otobüse alkollü binen biraz da nasıl desem ağır abi bi erkeğe, bu tarz bi tavur sergileyebilmiş midir?

Burda amacım kadına şiddet vs değil, kadın yerine genç çelimsiz bi erkeğe de bunu yapsa aynısını yazardım.

Arkadaşlar, Sabah izlediğim haberlere göre şoför ün ehliyetine el konulmuş ve lisansı askıya alınmış. Umarım bundan sonra şoförler daha nazik ve anlayışlı olurlar. Kaba kuvvetle hiç biryere varılmaz.

Şöför aynı şöför, ne alakası var yok İmamoğlu gelince düzelmişte şöyle olmuşta böyle olmuşta bırakın bu işleri. Önce sokaklarımızı temizlemeyi öğrensin sonra şöföre sıra gelir. Ortalığı b.k götürüyor. Burası siyasetin yeri değil. @alper2508

Hiç bir sebeple o şoför kadına fiziksel temasta bulunamaz. Varsa bir sorun,çağırır kolluk kuvvetini olur biter,onun işi de değil,haddine de değil. Öyle bir hareketi benim kardeşime ya da eşime yapmış olsa, onu bulur ,ondan sonra otobüs niyetine binerim ona. :mad:

bu ne cesarettir yiğidim nerenin çorbasını içtin? işleri güçleri kadına şiddet, erkeğe denk geldi mi dayak yerler sonra "şoförlere saldırı" diye tvlerde sızlanırlar.

Yurtdışında yaşamak için her gün başka bir sebep çıkıyor yahu.
Yorumunuza katılamıyorum. Yurtdışı olunca böyle olaylar yok diye düşünmeyin.
Tamam, çok daha az ama yinede oluyor.

Anladığım kadarı ile mevzu farklı burada. Bisiklet katlanır bisiklet. Toplu taşıma kullanımı için herhangi bir kısıtlama ok onlara, gün saat farketmiyor yani.

Olay başka bir mevzu üzerinden başlamış gibi, bakalım inceleme sonucu ne çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri