Scudo Sports

İdeal Strobe Fox-Mavic-Shimano-Sram-Truvativ Üst Seviye Komple Bisiklet (*Hediyeli)

Scudo
Ilan güncel. Aciliyeti yok. Bu fiyata bir daha böyle bir bisiklet koyamam. Yol bisikletine geçmek istediğim için satıyorum. 57cm ve üstü kafa kafaya veya üstüne para alabileceğim parçaları sorunsuz, çizik takıntım yok, ancak sorun çıkarmayacak yol bisikletleriyle takas olur.

Ilan güncel. Siyah barend takılmıştır onu da göndereceğim. Üzerindeki maxxisler sadece 250km kullanıldı. Eski lastiklerimi takip kullandım. Istenilen bölgeden detaylı fotoğraf gönderilir. 57 cm ve üstü mekaniği düzgün yol bisikleti ile takas ederim.

Ilan güncel. Fiyatta indirim 1800 TL. Açıkçası forumda 2500 TL değer biçilen bisikletler bile bunun yanına yanaşamıyor. Neden satılmadı anlayamadım. Piyasa mi durgun yoksa ben de bisiklette mi var bir sorun? Her türlü sorularınıza açığım.

Bisikletin satılması tamamen kısmet işi fakat size tavsiyem parça satışı yaparsanız daha kolay satabilirsiniz

Aynen kardeşim katılıyorum. Parça parça satamam, bölük işleri sevmiyorum. Ama bir kaç babayiğit alperen masayi ben kadroyu ben janti da ben alıyorum derse neden olmasın =) takas önceliğim 57cm üstü yol bisikletleriyle.

ilan güncelilan güncelilan güncelilan güncel

İlan Güncel!İlan Güncel!İlan Güncel!

2.dişli aynakolda kaçırma yapmaya başladı. Değiştireceğim değiştirene kadar ilan güncel değildir. iyi günler.

Geri