Scudo Sports

ideal marka kross

invictustr

Daimi Üye
Tepki
93
Bisiklet
Bianchi
arkadaşlar bugün sahibindende ilanlara bakarken hoşuma giden bi bisiklet oldu ama markasını daha önceden görmedim duymadım forumda falan araştırdım biraz yunan markasıymış galiba kaliteli bi makineye benziyor ben bunu pazarlıkla 700 ye indirmeye çalışacağım sizce nasıldır? yorumlarınız için teşekkür ederim

(link)

Scudo
parçaları neler ?

@Hasan Kılınç

satıcı da bisiklet konusunda bilgisi yok galiba whatsapp dan mesaj attım yarın fotolarını atacak modelini bilmiyoruz daha :)

ideal bike sitesinde 2010-2015 arası kataloglarında bu bisikleti görmedim. En yakın seçenekte kırmızısı var Zigzag model adı :D

O bısıkletı kulanmak ıcın boyunun 185 den fazla olması gerekıyor.Kadro boyunu ogrenmeden bısıklet almaya kalkma ıstersen .İlerde sıkıntı cekersın (link)

• Beğen
Tepkiler: invictustr
@ebubekir sözbir

boyum tam 1.85 :cool:

önerir misin peki kaliteli bi bisiklete benziyor ama internette bulamadım bi türlü

Fiyat konusunda pazarlık yoktur teklif etmeyiniz yazıyor bence 700'e zor alırsın bunu :D

yakın zamanda bursa - roma turu yapan arkadaşın bisiklet ideal marka, kendisiyle iletişme geçebilirsiniz bilgi almak için

@Murat Cömez

güldürdün vallaha abi :D ama nasip olmadı kadro boyu küçük kaldı bana medium muş

Geri