Scudo Sports

İdeal katlanır bisiklet özellikleri

2 seneyi aşkın bir süredir katlanır ile işe gidip geliyorum (dahon vybe c7a). Olumsuz yönlerini sayayım bunlar bir türlü idare ederse bence ideal olmuş olur. Vites sayısı bu modelde 7, 8 veya üstü olsa, araç sollarken biraz daha seri olabilir ama daha fazlasına bence gerek yok bisikletin kapasitesi belli. Daha üst model bir vites sistemi kullanılsa daha iyi olabilir. Katlanma yerleri çok sağlam olmalı, bu bisiklette gidon tarafı çok hassas. 2 haftada bir vidaları sıkmak gerekiyor. Diğer yandan çok çabuk katlayıp açabiliyorsunuz. Brompton iyi güzel ama dahon kadar pratik değil videolardan gördüğüm kadarıyla. kalitelidir orası tartışılmaz, yada ben mekanizmasını anlayamamışımdır.

Gidon içe doğru katlandığından, gidon üstüne aparat ekleyemiyorsunuz katlanmayı engelleyebiliyor. Dışarı doğru katlanması büyük avantaj olur. Ben katladıktan sonra seleyi tutarak taşıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor. kilit mekanizması içe geçmeli olduğu için (magnetli değil) sağlam şekilde kitleniyor. Katlı vaziyette sürmenize bir artısı yok ama ayak alırsanız bisikletin aynakol üzerinde durmasına gerek kalmaz. Lastıkleri swalbe marathon plus yaptıktan sonra kafanız rahat. Sağolsun sayesinde merida crossway çöp oldu. Evde çıkacağı günü bekliyor.

Şimdiki aklım olsa günlük işlerim için kullanacaksam hiç büyük bisiklete girmem al katlanırı bas git. Performansçılara, yolculara, dağcılara saygılar ama, trafiğin arasından bas git, canın sıkıldı metroya atla git, metrobüse atla git, vapura atla git. indin bas git. alışveriş yapacaksın al yanına git.

I love katlanır :):)

selamlar.

Scudo
Geri