Scudo Sports

İçtiğiniz su alkali mi asidik mi? Ph değerlerinizi ekleyin...

Scudo
Arkadaşlar doğada akan su zaman zaman kimyasal yapısı değişebiliyor haliyle dolayısıyla bir analizden diğerine farklılık gösterebiliyor, eğer üzerinde doğal kaynak suyu yazıyorsa genellikle içine katkı koyulmamış olması gerekir, kaldıki ph yükseltmek amacıyla bir kaygı duyacağını zannetmiyorum firmaların... Bu konudaki ilk mesajlarımda belirttiğim gibi zaman içinde ph dereceleri (ve dolayısıyla diğer kimyasal değerleri de) değişiyor suların...

arkadaşlar konuyla biraz uzaktan ilgili ama içtiğimiz kolanın ph değerini biliyormusunuz?

kolanın ph değeri 3,2. Çamaşır suyunu seyreltip içmek gibi birşey. :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Günde 2.5 Litre kola içiyordum 2 ay öncesine kadar. Resmen bağımlıydım yani. Sağlıklı yaşama geçiş kararımdan sonra kolayı da bıraktım, ve inanın cildim bile değişti.

Yemekle beraber içtiğim için de yediğim yemekten tat alamıyordum. Yani hızlı hızlı yiyip üzerine kola içmekten sadece şişiyordum. Şimdi su ve ayran harici yemekle beraber içecek içmiyorum, yavaş yiyip tadına varıyorum.

Kesinlikle bırakılması lazım, şimdi kola içen gördükçe bile midem kalkıyor, o kadar zararlı maddeyi nasıl içmişim senelerce

Dostum ne yaptın sen ya:) 2.5 litre kola ne demek. Hindistan bile coca colayı yasakladı artık ülkemizde ne zaman yasaklanıcak bu lanet olası içecek bilmiyorum.

saygılar.

Geri