Scudo Sports

Içten numaralı cam takılan gözlük araştırıyorum.

OAKLEY'in o modelinde buhar önleyici sistem var bluetooth ve burun ve kulak üstlerinde ağrıyı önceden sezip masaj yapan sistemi ne hayran kalmıştım bu yüzden o kadar pahalı muziplik bir yana bir oakley marshal kullanıcısıyım ve belki bana denk gelmişdir sağ kulağımın üstü hep yara bazen geçiyor bazen düzeliyor aldığım yer her gidişimde ayarlıyor akılları sıra ama hala aynı Neyse çok uzatmıyayım ben eski günlük gözlüğümde şöyle bir ürün kullanıyordum fena değildi ( bisiklet kullanırken takmıyordum

Scudo
sanırım bunu alıyorum.

(link)

uva & uvb ilk defa görüyorum. nedir hikmeti bunun.

uvvv.jpg

@chnkrmz

Bende pek anlamam ama UV ( Ultraviyole ) ışınları zararlı ışınlardır.UVB'de sanırım UV gibi bir şey. Gözümüzü bu ışıktan koruyor(muş). 3 Dolarlık ürünün korumasından ne hayır gelecekse :) Ben de bu konuyu araştırıyordum XLC düşünüyorum 60 liraya.

@Tolga Çelebi hemen hemen hepsi aynı. yani paraya kıyıp üst kalite bişe almayınca 50 - 150 lira arasındakiler aynı diye düşünüyorum. zaten xlc de çinden getirttiklerini tahmin ediyorum.

(link)

son olarak şu var aklımda. belki 2 adet alırım biri yedek olarak.

@halil ibrahim duran hee tmm işte :D bitane daha vardı seninkini onunla karıştırdım ben demekki abi :D
bu modelden çok nadir var. diğeri gırla gitsin

Geri