Scudo Sports

Içten numaralı cam takılan gözlük araştırıyorum.

XLC gözlük 3 kere aldım. İlk aldığımın sapı çıkartırken kasın kayışı takılıp kırıldı. İncelediğimde o kısmın terden aşınmış olduğunu gördüm. 2. sinin plastik burun desteklerinden biri düştü. 3. gözlüğü her kullanımdan sonra suya tutuyorum. Burun destekleride gevşeyince söküp japon yapıştırıcı ile yeniden monte ettim.Şimdilik sorunsuz kullanıyorum

Scudo
@Uğur S.

Diğer renkli camlar ve çerçeveyi hiç karıştırmadan,sadece cam takılacak gözlüğü gözlükçüme götürdüm,40 Tlye renksiz,organik cam taktılar.Gayet güzel oldu.6 aydır sorunsuz kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Evet,İzmir.

Xlc yi ben de kullanıyorum fakat numaralı çerçeve küçük geldiği için görüş açısının dar olması beni biraz rahatsız etti. Bu sebeple kullanamıyorum.

Abi adidasin vardı bide ona bak istersen.

buna benzer urunleri groupon aliexpress vs tarzi yerlerden alabilirsin fiyatina gore de oldukca saglam olurlar

@chnkrmz
Birader aynı dertten bende muzdaribim. Daha doğrusu benim gözlük yok ama ciddi anlamda numaralıya ihtiyacım var. Bir ara forumda başlık açayım dedim sonra turda falan numaralı kullanan vardır bizzat görerek tecrübe ederim diye bazgeçtim ama çık muzdaribim. Eğer alırsan banada söyle aynısından alayım camı atasunda hallederiz.
@alierkanimrek o lens yok mu o lens beni çileden çıkardı.

@chnkrmz birader sen iyi araştıroyorsun alacaksan bana özelden yaz bende bakınayım. Bu ara inceleme yapacak fırsat yok açıkcası senden istifade edeyim affına sığınarak

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@chnkrmz Ben de lens kullanamam edemem dedim, sadece bisiklet sürerken kullanmak için aldım lens, denerim olmazsa bırakırım diye. Şu an günlük hayatta da lens kullanıyorum. Görüntü daha iyi, ve baş/göz ağrılarım tamamen geçti. Şu an gözlüğü takar takmaz ağrılar giriyor gözlerime. Büyük rahatlık lens. Temzilik skıntısıda yok, her gece çıkartıp solüsyonuna koymak yetiyor. Gün içinde varlığını hissetmiyorum. Gözlüksüz bisiklet sürersem kuruluk yapıyor, ancak o zaman batıyor.

Bende aynı dertten muzdaribim peki bu gözlüklere de mi ayrı bir cam yaptırmamız gerekecek ? Astarı yüzünden pahalı olmaz mı ?

@chnkrmz

araştırmalarım devam ediyor :)
@Eren D. yok gerçekten ben lens kullanamam ve kullanmam. ben onu gözümde unuturum uyurken sıkıntı çıkar. gözümde lens olduğunu unutur sıcağa bile yaklaşırım.
öyle risklere giremem. en azından ben girmem

içten numaralı gözlükler yok denecek kadar az. xlc markasından başka bişe bulamadım adam akıllı.

@Eren D. şu lens olayını tekrar anlatsana rahat mı nasıl :kptmya::kptmya::koptum:

Ben shimano CE-S40RS gözlük kullanıyorum. Bu gözlüğe numaralı gözlük çerçevesi içeriden takılabiliyor.Bunun için de yine shimanonun RX CLIP adaptörünü ayrıca almak gerekiyor. Tek cam ve numaralı olsa iyi ama pahalıya mal oluyor. Bu şekilde de kullanımı rahat memnunum.Tavsiye ederim.

@trainspotting35 aynen. normal camda ucuz oluyor. 30 - 35 belki 40 falan. ben profildeki gözlüğün komple camını yaptırmıştım. bu biraz pahalı olmuştu bombeli cam uv filtreli ve açık kahve rengi. ama yere düşürmeden dolayı güzel bi çatlak oluştu. gece araba ışıkları yansıma yapmaya başladı.
mide bulantısıda aynen dediğiniz gibi kullanmaya devam edince geçiyor.

XLC gözlük parasının karşılığını veriyor. Pahalı ürünler için söylenir ama dediğim anlaşıldı umarım. Ne kadar ekmek o kadar köfte olayı. Gece sürüşlerinde sarı camını takarsanız tadından yenmez. Kaydırmazlığı güzel ancak terde birazcık sıkıntı hafif buharlanma yapıyor ama yinede benim için yeterli bir gözlük.

Gözlükten baya mağdur olmuş biri olarak..

Camı değiştirilebilen modelerden uzak dur..

Bir siyah cam olsun (içten numaralı cam takılabilen model )

Bide beyaz ( şeffaf ) camlı gözlüğün olsun ( içten numaralı cam takılabilen model )

Her iki gözlüğünde kaliteli olsun..

Bir kaza anında gözlük en önemli faktörlerden biri oluyor..

nedir bu fiyat böyle para eden tasarımı mı :eek::eek:
(link)

ali amca da ucuzu var ama camı yeterinceden daha kalitesiz se sıkıntı.
(link)

https://i.hizliresim.com/9EYMMk.jpg
pc başında çifte gözük. belki fikir verir

burdan görebiliyom. lasso tool seçmişsin. o işlemi layerden halledemessin filtre kullan

Geri