Scudo Sports

İçinde bisiklet olan en büyük hayaliniz

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.214
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Ben emeklilikte bir tükan açıp 7 telelik pompayı 20 teleye pompalamayı düşünüyorum. O zamana bisikletin popülaritesi acayip artacaktır zaten. Bu kadar lafını ettik bide ekmeğini yiyelim bari. Hakkaten en gıcık olduğum olaylardan biride budur. Buralarda tavuk bizde yemliyor komşuda folluğa yatıyor derler. Ne kadar bisocu esnafı tanıdıysam bisikleti çocuk oyuncağı olarak görüp aşağılayan tiplerdi. Bari piyasaya bu işi seven biri girsin.
Bir diğer hayalim bomba bir yol bisikleti almak.
bir diğer hayalimde avare avare uzun bir tura çıkmak.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
Vallahi uzun bir tura çıkayım istiyorum. Sonrasında belki küçük bir kuzey ege kasabasına yerleşip bisikletle ilgili küçük işler yapmak olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Uc oglum var. En kucu 5 yasinda. Onlarla beraber 10 sene sonra uzun bir tura cikmak. Alkahin izni ile

• Beğen
Tepkiler: fatih3861
İş güç olmayacak ve havadan para gelecek devamlı bisikletle geleceksin. :) Hayat telaşesi ile bisiklet bu ülkede yan yana zor yürüyor ;)

Abimle birlikte Cape Epic'te yarışmak ve güzel bi dereceyle bitirmek. :rolleyes:

(link)

bisikletle bolca haşır neşir olabileceğim kadar yeterli zaman.

Uzun bir tura çıkmak.. Dünyanın en kuzeyinden güneyine...

Serbest dolaşım hakkı ile dünyayı gezmek. Super sport motorlar gibi bisiklet yapmak :D (estetik açısından) :koptum:

Mtb ile agri dagindan inmek.
Cikmak konusunda henuz bir planim yok :)

şimdilik gelecek yaz şu turu yapmak istiyorum, 3 hafta sürmesini planlıyorum.
kamp attığımız yerlerde yapacağımız ufak turlarla 1500 km'yi buluruz herhalde.12038537_10206921557550615_3962060447680911439_n.jpg

@hashus1099 Ben de sizin tura benzer şekilde İskenderun-İzmir turu yapmayı hayal ediyorum. İlk hayal edişim 1997-1998 yıllarına falan tekabül ediyordur.

Tur bisiklet edinip, sahilden Ege turu yapmak ve bu gezide bana eşlik edecek bir hayat arkadaşı.

Bisiklet ile en büyük hayalim???? hımmmm çok zor çünkü türkiyedeyim boşverin vazgeçdim zaten olmazda!!!ömrümde yetmez zaten.

Bir tur bisikleti ile ilk önce Türkiye sonra Avrupa turu yapmak.

Türkiyedeki algı seviyesinde bisikletin artık bir ulaşım aracı olarak görülmesi ve trafikte kabul görmesi yeterli.

Şehir içinde her yerde bisiklet yolu olan bir yerde yaşamak ve sürekli ulaşımı rahat ve güvenli şekilde bisiklet ile sağlamak...

Geri