Scudo Sports

iceberg

Scudo
bu bisikletten bizim köyde muhtarın çocuklarında var çok memnunlar tarlada falan çok işlerine yarıyo. tabi köyde herkes alamıyo. 250- 300 milyon var bunların sıfırı.

@neuro

Bisiklet derken komple (ön, arka atırıcı, kablolar, aynakol fln.) kasdettin. 300 lira ya bulabilirmisin sanmıyorum :) Heralde muhtarın çocukları başka marka sürüyolar yanıldın sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@Görkem Kılınç

çok güldürdün akşam akşam Allahta seni güldürsün

Erk adamım süper ötesi oldu bisikletin allah kazadan beladan korusun..
Özellikle lastiklere bittim diyebilriim tam istediğim gibi (kamyon tekeri gibi):)
Artık yarışlarda arkadan görürüz İcebergi..;)
Görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
sonunda icebergi görebildik ama beklediğim kadarda varmış güzel bir canavara sahipsin iyi pedallamalar bu arada sid in performansından memnun musun?

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
@bryant

Daha önce fox f-32 rlc kullanıyordum onun üstüne sid 2009'un performansı mükemmel. Esnemezlik konusunda farkı hemen hissedebiliyorsunuz eski sid modellerine göre. Fox'un ve sid'in kilitli durumdaki esnemezlik ayarları çok farklı. Fox'un performansı bu konuda çok düşük, flood gate'i sona getirseniz bile esnemesi hala çok fazla olabiliyor. Sid'de ise ne kadar isterseniz o kadar esniyor. Lock/outsuz sid çok başarılı, fox kadar zor değil kilitleme/açma olayı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

çok estetik . çok beğendim. hedefim böyle bir bisiklet toplamak oldu şuan :D

havuç 2013 te nasıl acaba yoksa iceberg mi demeliydim :)

Keyifli sürüşler elinize sağlık çok güzel bir makine olmuş....

Geri