Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkadaşlar merhaba 700 28 bisiklete iç lastik alacam.25 diye geçen iç lastik alsam sıkıntı olur mu?Bir de iç lastik önerir misiniz?
sağol hocam schalwe alacam 18 28 olanından .teşekkürlerKullanabilirsiniz ama 28mm için üretilmiş iç lastik kullansanız daha iyi olur. İç lastiklerin boyutları genelde belli aralıklarla verilir. 18-25 ve ya 25-32...vb gibi. 28'in aralığın içinde olduğu bir lastik alsanız daha iyi olur. Ama elinizde 25 varsa kullanabilirsiniz.
Marka olarak Lifeline'ın fiyatı uygun ama yurtiçinde satılmıyor.
Hemen lazım diyorsanız, bu var.
(link)
En hızlısı olsun diyorsanız, bu.
(link)
Eğer derin profilli jantlarınız varsa bunların sibop uzunlukları yetmeyebilir, sibop uzatıcı almanız gerekebilir.
Daha önce sordunuz, cevap yazmıştımkonu hala güncel mi bilmiyorum ama mosso cav 700 kullanıyorum eski iç lastiğimde 700 x 25/32g yazıyordu görseldeki iç lastik benim bisikletime uyar mı acaba ?
Kalın sibop mu ince sibop mu?700X35C için iç lastik önerisi olan var mı?Benzinlikte hava vururken normal psi aralığında gümledi iç lastik.
Arkadaşım bu soruya cevap verildi ya, bakmıyor musun?20x1.75 dış lastiğe 20x1.90 iç lastik taksak uyumlu olur mu? Bir sıkıntı çıkar mı?