Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İç Lastik İçin Çözüm ...

MertcanBalıkçı

Aktif Üye
Tepki
76
Bisiklet
Kron
Merhaba Arkadaşlar Konumun Başlığında Belirttiğim Gibi İç Lastik Koyacak Yer Olmaması Sele Altı Çantası Olmayanlar İçin Arkadaşım Geliştirdi Bence Çok Güzel Bir Çözüm Sele Altı Çanta Olmayanlar İçin Arkadaşım :
1 : Şamyeli Güzelce Yıkayın Temiz Şekilde Ama Deterjan Fln Dökmeyin ...
2 :Suluğunuzun Kapağını Açın Biraz Geniş Ağızlı Suluk Olsun İçine Sığdırın Şamyeli
3: Suluğun İçine 3 - 4 Kez Su Koyun Çalkalayın Ve Dökün ...
4 : Ve Şimdi Suluğunuzun İçine İster Su Koyun İster Koymayın ...
5 : Kapağını Kapatın Ve Olay Bitti ... :)

Son Olarak Çok Güzel Bir Çözüm Bulmuş ...
Koku Ve Suyun Tadı Değişmiyor ...

Scudo
Arkadaşlar Birde Size Birşey Danışcam Ben Şamyeli Nereye Koyayım Sele Altı Çanta Sevmiyorum Nereye Koysam Acaba ... Suluğa Koymam :)
Yardımcı Olursanız Sevinirim ...

@mustafa-38

Cepte Şişiyo Ya Kaba Duruyo Ama Güzel Biryer Buldumgibi ... :)

ilginç bir çözüm olmuş ancak sağlık açısından çok yararlı olucağını sanmıyorum nekadar yıkansada kimyasal çözünme olur diye düşünüyorum hiç birşey yapamıyorsam cebimdede olmaz diyorsam sele borusuna sarmak daha yararlı olabilir su içen kişinin sıhhati açısından :)

• Beğen
Tepkiler: MertcanBalıkçı
Evet Çok Doğru Sağlık Açısından Ama Ne Diyelim Bulmuş Bir Çözüm :)

beline sar :D :D
sele borusundan içeri tep
çanta taşımayı dert ediyorsan eğer
o zaman uzun yol da yapma ve ya aheste git yolda ki camları ayıkla
alt tarafı ufak bir çanta ya :D
bel çantası al olmadı

• Beğen
Sele borusuna bantlayabilirsiniz , formanızın arka cebine atabilirsiniz...Seleniz geniş yüksek bişey ise arasına sıkıştırabilirsiniz..Selenin burnu ile bisikletin üst borusuna güzel bir düğüm ile tutturabilirsiniz..Suluğu kirletmeye hiç gerenk yok..

• Beğen
Doğru Zaten Ben Suluğa Koymam Suluğa Sudan Başka Bişey Konulmaz Koku Yapar En İyisi Sele Altına Yapayım ...

Mertcan ben çanta taşıyorum ne var ne yok içine tepiyorum bu arada ıkra ya bir uğra yeni suluklar gelmiş çok hoş sütte koysam koku yapmıyor ve termoslu iki tıp var biri 15 biri 20 lira ben bugün oradaydım çok hoşuma gitti sana da öneririm

• Beğen
@MertcanBalıkçı

Selenin altında koyabilirsin çantasız.lastik düşmesin diye bir karpiye kayışı ile sıkıştırırsın sele altındaki çubuğa:)

Suluk gayet güzel biyer bu iş için, arkadaşın fikri de güzel fakat eksikleri var.

Eğer buzdolabı poşetine koyarsanız iç lastiği, söküp çıkartırken daha rahat edersiniz, hem de iç lastiği temiz tutmak gibi derdiniz kalmaz.
Ek olarak da, lastiğiniz patladığı zaman patlak iç lastik yüzünden susuz kalmayacaksınız.

Geri