Scudo Sports

iç lastik hakkında yardım

Burak G

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Merida
merhaba arkadaşlar

2.6x1.75 maxxis overdrive lastiklerimi bisikletime taktım. ancak eski iç lastiklerimde ölçü olarak 1.90 - 2.2 arası ölçü belirtilmiş. takarken bir sıkıntı yaşamadım. sürüş sırasında bir sıkıntı olur mu acaba?
yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

teşekkürler

Scudo
Sıkıntı olmaz. Takarken iç lastiği katlamadan, sıkıştırmadan takmayı başardıysanız eğer sorun olmaz.
Fakat katlanmış, sıkıştırılmış ya da dönerek takılmış lastikler sürüş sırasında patlıyor.

@Gökhan Toros

Bunu daha önce neden söylemedin gökhancım şimdi bende bir aydınlanma oldu patlaklar hakkında :D.

• Beğen
Tepkiler: mehmet karakas
teşekkür ederim cevabınız için. düzgün taktım lastiği, yarın kullanım sırasında göreceğim.

@MertAG

Sorsaydın söylerdim :D

Bu arada öyle her lastik patlağı ondan diye bişey yok. Sıkıştığı için patlayan iç lastik genelde yarılıyor 2-3cm boyunda. O katlı yeri dayanamıyor basınca.
Yoksa cam girdi patladı, demek iç lastik büyükmüş değil olay :D

• Beğen
Tepkiler: MertAG
Beyler kusura bakmayın konuyu biraz dağıtıcam ama çok önemli 1 kaç gün içinde bisiklet alıcam ghost miss 1150 buldum mavi renk ama kadın bisikleti olarak geçiyor kullanmamda sıkıntı olurmuş acaba yoksa çok dalga geçerler başka modelmi bakıyım cevap verirseniz çok sevinirim

Dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    26,7 KB · Okunma: 21
Dalga geçmezler yav nerden çıkardın

Geri