Scudo Sports

İç ege turu canlı takip

inndream

Daimi Üye
Tepki
181
İsim
akif
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar yaklaşık yarım saat önce iç egevturuna başlamış bulunmaktayım aşağıdaki linkten son 24 saat içinde yaptığım yolu nerede olduğumu anlık hızımı canlı real-time izleyebilirsiniz dönüşte bomboş resimler ile buluşmak üzere ;)

(link)

Bomboş ne yaaa bol bol demek istemiştim :)

Dosyalar

• DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    130,3 KB · Okunma: 150
Scudo
Havalar bayramda yağışlı, dikkat edin. Kazasız belasız bitirmeniz dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: inndream
@anilimaca teşekkür ederim tavsiyeleriniz için yağış için gerekli önlemi aldım ama hesapta olmayan bir aksilik çıkarsa yapıcak birsey yok dünyanın sonuda değil döneriz geriye :)

Bu gece mudanyada otelde kalıcam sabah erkenden kalkıp Uludağa tırmanıcam gezeceğim bölge belli olsada rota kalbinin götürdüğü yere git olacak güzel bir tur olacağa benziyor ;)

Abi Bursa'nın neresinden geçeceksin.Beraber kamp yapabiliriz istersen.

• Beğen
@Hasan Çörtük kardeşim bu gece mudanyada otelde kalıcam sabahda 7/8 gibi kalkıp kahvaltı yapıp çıkıcam yola bursanın içine hiç girmeden direk Uludağa sürücem Mudanya bursa arası bildiğim kadarıyla gidebileceğim tek bir ana yol var ;)

@Hasan Çörtük
Olabilir benim için iyi olur hatta özelden telefon numaramı paylaşıyorum haberleşelim ;)

Arkadaşlar, bu nasıl yapılıyor. Mesela ben de turumun canlı izlenmesini sağlayabilir miyim?
Oturdum bilgisayar ekranından haritayı izliyorum
:)

• Beğen
Arkadaşlar abimizle çok güzel vakit geçirdik.Uludağ yollarındaki çıkarken tozunu yuttum.Ben kondisyonum iyi derdim ama abimizle pedallarken şoke oldum.Kendisine hakkını helal etsin diyorum.Çok çektirdim adama :eek:ops:.
İyi yolculuklar abi...

@akinomatata
Aynı soruyu ben de sordum.Kendisi anlatsa daha iyi olur.Biraz ayrıntılı çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@akinomatata kardeşim durum şöyleki aprs adında bir sistem var gördüğün takip sistemi telsiz bildiğin el telsizi yada araç telsiz ile çalışıyor mantığı şu gps cihazını telsize bağlarsın navigasyon değil ama telefonların içindeki gps ler varya o işte telsiz gps den aldığı koordinatı kodlayarak şifreler ve radyo sinyali ile yatın yapar aprs istasyonları bunları. Dinler ve dinlediği frekansı internete gönderir ama bunu yapabilmek için kıyı emniyeti genel müdürlüğünden sınava girip telsiz kullanma yetki belgesi olmalı o belge olmadan bu sistemi kullanamazsın ben Android sistemi üzerinden tamamen internet vasıtası ile çalışan bir program kurdum ücretli onun üzerinden yayın yapıyorum ;)

@Hami Tabi ayrıca sende çok iyi çıktın kendini yabana atma biraz daha kondisyon çalışması birde spd pedal olursa bu sefer ben senin tozunu yutarım :)

@akinomatata
Çay ve çekirdekte al yanına :) bu yayını yapmamın üç amacı var
Tabiki ilk önce güvenlik
Sonra paylaşım
En sonda eğlence

Hayırlısı olsun turunuz. Google maps bazı yerlerde saçmalamış sokaklar yerine ortalardan geçmiş :)

@inndream Aprsdroid adli program indirdim. Sifre falan istedi beceremedim. Sanirim biraz karisik.

@Sabih Bağcı
Uludağ taraflarında ve bazı bölgelerde yoldan gitmedik.Örneğin dün aksam kamp kuracak yer aradık biraz o yüzden biraz sarmaş dolaş olmuştur harita:hihi:.Harita sorunsuz çalışıyor :harika:

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Doğru mu görüyorum şu an hamamda mısınız :D

@Sabih Bağcı
Sabih kardeşim iyi bayramlar program 1 dk ara ile bulunduğun yeri noktalıyor sen iki nokta arasında viraj dönersen eğer aradan kestirmeye çizgi çekiyor :)

@akinomatata
Dostum senin ismini alıntı yaptığım yorumu okumamışsım sanırım :) sen telsiz amatörümüsün çağrı işaretin varmı bunlar olmadan nasıl şifre edileceksin?

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Geri