Scudo Sports

İbretlik Kask

@KAMİL TABAK
Geçmiş olsun, başkalarına Kaza Anında Sizi Korur diye söylerseniz daha akılda kalıcı olur

Scudo
geçmiş olsun ..ama kaskın parçalanmasını anlıyamadım kalitesiz bir kaskmı

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
ahahaha :)) Benim sattığım kask böyle korur işte :D

Geçmiş olsun ;)

@Taner Rona

Kask'ın tabiat'ı budur zaten siz düştüğünüzde parçalanır ve düştüğünüzde gelen darbeyi içine hapsedip parçalanır olayı budur isterseniz en pahalı kask'ı alın yine bu sistemle çalışır zaten kask'ın kırılmaması daha büyük sorundur ! Bununla ilgili bir belğe vardı ingilizce bulabilirsem tekrar size yollarım

Bu tarz kasklarında tek kullanımlık olduğunu duymuştum. Zira dağcılık mağracılık gibi bıranşlarda kullanılan kaskların hemen hemen hepsi tek kullanımlık :) yani ciddi bir kuvveti emdiyese 2.ye buna garanti veremez. Kaskı değiştirmek gerekir.

• Beğen
Kaskın ne kadar önemli olduğunu birkez daha görüyoruz.Can bu şakaya gelmez.Çok geçmiş olsun kardeşim ciddi birşey olmaması çok sevindirici

• Beğen
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürlerimi sunarım. Nacizane yorumuma gelince de sadece bir düşünün, ya arkadaşın kaskı olmasaydı !!! Hayat bir kask kadar ucuz değil en azından bişeyler biriktirip iyi ya da kötü olsa bile bir kask alalım arkadaşlar !!! :(

Büyük geçmiş olsun umarım tekrar başına böyle bir durum gelmez.

Bu arada sağlam kafa sağlam sporcuda bulunurmuş. :p :D Bol kazasız pedallamalı günler herkese...

ibretlik bi olay hasan kuru arkadaşımıza çok büyük geçmiş olsun diyorum.inşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz.

taşı kırmış kelimesi bile korkutuyor.
kaskı korumuş.çok çok çok geçmiş olsun..

eğer kafasında kasmak olmasa temporal bölgeyi vuracakti ki tam vuracağı nokta a.meningea media damarı hasarı görecekti ki bu damar travmalarda beyin kanamasına en çok sebep olan damardır..
Geçmiş Olsun diyorum.

Geçmiş olsun Allah daha kötü kazadan korusun . Evet kaskın önemi birkez daha ispatlandı..

• Beğen
bir sürü para veripte hayat boyu işe yaramaması için dua ettiğim yegane ve en önemli şey... ;)

Forumda olupta kask takmayan kaldımı ALLAH aşkına ?

@Hasan Kuru

Çok geçmiş olsun Hasan kardeşim.Şu anda sağlık durumunda birm sorun yok sağlıklı bir şekilde bisiklete binebiliyorsun dimi?
Bol pedallı günler dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.

çok geçmişler olsunnnn
verilmiş sadakan varmış.
Evet bir an önce kask almam gerektiğini anladım
ama canım bu kasklarda pahalı olmasın ucuz olsun
şimdi ehliyetemi para vereyim harçlaramı para vereyim bilemedim offf

@b-cagri

Eee ne demek şimdi bu ?

ben geçenlerde düştüğümde kaskda ezilmeler olmuştu
Sanırım sürtme sonucu sol tarafım tamamen mıcırda zedelenmişti
kaskı atcazmı şimdi ???